2777
2789
عنوان

یه هفته شد هنوز با شوهرم قهریم

421 بازدید | 38 پست

۱۰ روز دیگه تولدمه، یه هفتس قهریم نه از بیرون میاد سلام میکنه نه نگاه میکنه نه ناهار و شام میخوره ، منم شدم مث خودش نه نگاه ب هم میکنیم نه حرفی چیزی ، 

خسته شدم دیگه بخدا ، صبرم تموم شده ، هرسری بدتر از سری قبلی میشه

همیشه مقصر خودشه اما همش بمن میگ تو اشتباه میکنی و قبل ازینکه من قهر کنم اون قهر میکنه

مشاور خوبم پیدا نکردم ، پولامم داره تموم میشه هرچه زودتر باید برم مشاوره خوب چون پول ندارم ک بدم برای مشاور الکی

خسته شدم ، نمیخام کسی بفهمه برای همین خیلی تنهام 

نمیدونم چیکار کنم ؟ حالم اصن خوب نی .

یکم دلداریم بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط اینو‌ میدونم وقتی مرد قهر میکنه ، باید بذاری قهرش تموم بشه ، نباید بری سراغش وقتی مقصر نیستی

اره هممممممیییشه اون قهر میکنه 

همیشه هم چون من وابسته ترم میرم سراغش و نهایتا قهرامون چند ساعت یا یکی دوروز طول میکشه

اینبار گفتم بزار غرور و شخصیتم حفط‌ کنم ، واسه همین انقد طول کشیده

حس میکنم اصلن دوستم نداره 

برو شب پیشت نازش کن دوست شید بابا

همیشه من میرم ک قهرامون زود تموم میشه

دیگه له شدم از بس خودم رفتم و تحقیر شدم 

منم زنم ناز دارم دلم میخاد یکی بهم وابسته باشه 😢

اره هممممممیییشه اون قهر میکنه  همیشه هم چون من وابسته ترم میرم سراغش و نهایتا قهرامون چند ساع ...

هرچی بری ، سری بعدی قهرش طولانی تر میشه ، باید جلوش خودتو شاد و خوشحال نشون بدی ، به خودت برسی ، بیرون بری ، آهنگ شاد بذاری گوش بدی ، واسه خودت چای دم کنی بخوری 

نه چهارساله اشناییم تازه عروسی کزدم هنوز یه سالم نشده 

مردها اولای زندگی همین اخلاق های گندو دارن ، کوتاه نیا ، فقط تو زمان های آشتی باید پول پس انداز کنی که تو زمان قهر ، مجبور نشی به خاطر پول باهاش آشتی کنی