2777
2789

بچه ها من دیشب تاپیک زدم آخرین تاپیکم 

میشه برید و فقط تیتراژ شو بخونید همه چیزو میدونید 

دیشب خیلیاتون بهم گفتید که کاری کنم که این کار براش عادی نشه 

منم از دیشب که دوباره سر همین موضوع دعوا رو شروع کرد  

خودمو ناراحت گرفتم 

باهاش گرم نگرفتم و دور و برش نرفتم زیاد 

البته اون از من بیشتر خودشو ناراحت گرفته 

خلاصه که الان هر دو قهریم 

آخه نه میزاره با بابام حرف بزنم 

نه با خواهرم نه برادرم با هیچکس 

بعش الانم جای خابیدنش رو ازم جدا کرده 

منم تنهام 

به نظرتون همینجوری ادامه یدم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

مگ اسیر اورده. سر خونوادت کوتاه نیا. بگو تو مگ‌میتونی با پدرو مادرت قطع رابطه کنی. پسفردا محدود و محدودترت میکنه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
مگ اسیر اورده. سر خونوادت کوتاه نیا. بگو تو مگ‌میتونی با پدرو مادرت قطع رابطه کنی. پسفردا محدود و مح ...

یعنی همینجوری ادامه بدم ناراحت باشم 

پا براش آشتی جلو نزارم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همینجوری ادامه بدم ناراحت باشم  پا براش آشتی جلو نزارم

تابه حال منطقی باهاش حرف زدی؟ که مامانت یا خواهرت یا پدرت بد زندگی تو رو نمیخوان واقعا تو بهشون احتیاج داری یه عمر پیششون بزرگ شدی و..

اگ واقعا اینقدر بی منطقه اره من بجای تو اعصابم خورد شد

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
یعنی همینجوری ادامه بدم ناراحت باشم  پا براش آشتی جلو نزارم

چرا باید آشتی کنی؟ واقعا شوهرت انگار برده آورده،مریضه؟ مشکل داره؟ خب خودشو درمان کنه چرا اجازه میدی باهات اینجوری رفتا کنه تازه الان شک داری بری آشتی یا نه؟ من بودم سرویسش میکردم خونه رو سرش خراب میکردم اگر میخواست به من دستور بده زنگ نزن حرف نزن واقعا مردهای مریض شماها رو از کجا پیدا میکنن؟ انقدر تو اون زندگی محدود شدی فکر میکنی لیاقتت همینه حق داره باهات اینطوری رفتار کنه، بسه به خودت بیا 

اگه به حرفش باشی باید یه عمر بسوزی و بسازی آخه حرفش منطقی نیست حالا واقعا مامانت پرت میکنه یا شوهر ...

نه بخدا پرم نمیکنه

آخه کدوم مادری بدی بچشو میخاد 

اونم مامان من که آبجی بزرگم تو زندگیش به مشکل برخورده نمیاد منو هم پر کنه که زندگی منم خراب شه 

کاش پرم می‌کرد که حداقل دلم آروم بود که شوهرم راست میگه 

نمیدونم به خدا 

تابه حال منطقی باهاش حرف زدی؟ که مامانت یا خواهرت یا پدرت بد زندگی تو رو نمیخوان واقعا تو بهشون احتی ...

آره با مناطق حرف زدم میگه ببخشیدا کسشعر نگو 

میگم دلت به من نمیسوزه به مادرم بسوزه اون مادره گناه داره 

میگه دخترشو دوست داشت عروس نمیشد 

نه بخدا پرم نمیکنه آخه کدوم مادری بدی بچشو میخاد  اونم مامان من که آبجی بزرگم تو زندگیش به مش ...

اگه بری برا آشتی که بدتر میکنه.محکم وایسا از حقت دفاع کن ضعیف نباش تازه ۶ ماهه داری زندگی میکنی

انقدر خودتو وابسته نشون نده

آره با مناطق حرف زدم میگه ببخشیدا کسشعر نگو  میگم دلت به من نمیسوزه به مادرم بسوزه اون مادره گ ...

😢😢😢

این قبل ازدواج مگ‌ ندیدی؟

چرا باید آشتی کنی؟ واقعا شوهرت انگار برده آورده،مریضه؟ مشکل داره؟ خب خودشو درمان کنه چرا اجازه میدی ...

منم همینو میگم مامانم به شدت پشتمه

بابام میگه از هیچی نترس حداقل جوری باش که از خودت دفاع کنی 

ولی اونا اصلا از کارای این خبر ندارن

اگه بری برا آشتی که بدتر میکنه.محکم وایسا از حقت دفاع کن ضعیف نباش تازه ۶ ماهه داری زندگی میکنی انق ...

ممنون عزیزم بسیار تشکر 

😢😢😢 این قبل ازدواج مگ‌ ندیدی؟

پسر عممه 

اصلا با خانوادم کاری نداشت 

تا یه هفته بعد عروسی خوب بود که شروع کرد شش ماهه همین وضعه بخدا خسته شدم

پسر عممه  اصلا با خانوادم کاری نداشت  تا یه هفته بعد عروسی خوب بود که شروع کرد شش ماهه ه ...

مشاوره هم که حتما نمیاد

ممنون عزیزم بسیار تشکر 

دعا میکنم برات آرامش تو زندگیت برقرار شه کوتاه نیا با صبر و حوصله و بدن تنش و بد رفتاری کارتو پیش ببر

یه مدت به خانوادت زنگ نزن تو ایتا و بله و این چیزا ارتباط بگیر  و زود پاک کن که بهونه دستش ندی

توکل به خدا