2777
2789
عنوان

اونایی که خانواده پایه دارن بیاید

322 بازدید | 18 پست

بچه ها من شرایطی‌ را میگم شما بگید خانواده مخصوصا پدرتون تا چه اندازه پایه است در این مورد 

پسر ۳۶ ساله ای می‌ره خواستگاری دختر ۳۰ ساله ای 

بهم معرفی شدن از طریق واسطه 

پسره میگه احتیاج به شناخت بیشتر دارم و یه مدت زمان برای رفت و آمد و آشنا شدن 

بعد در هفته یک مرتبه گاهی هم دو مرتبه می‌ره دنبال دختر خانوم در خونشون و برای شام میرن بیرون و تا ۱۱،12 شب بیرونن و باز میرسوندش دم در خونشون 

الان دو ماهه این روال ادامه داره 

میشه نظرتون را در مورد این شرایط بگید ؟

خانواده های شما اگه تو همچین شرایطی باشن قبول میکنن این سبک بیرون رفتن های شبانه را ؟ عادیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب  دم بابات گرم واقعا

ب نظرم من تو ام سعی کن بیشتر دوست باشید چون شناخت کافی پیدا میکنی ی سره بری نامزد و عقد اینا خیلی چیزارو ممکنه ندونی

مسافرت هم خوبه تو سفر آدمارو میشه شناخت

از نظر دیدگاه خانواده من ک اوکیه و پدر و مادرم بشدت موافق هستن بابام ک همیشه میگه زیر 3 سال با طرف ...

عین بابای منه😂😂😂 

میگه دختر وپسر باید باهم سفر برن باروحیات هم اشنا شن 🤣یعنی عاشق بابامم😅

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ب نظرم من تو ام سعی کن بیشتر دوست باشید چون شناخت کافی پیدا میکنی ی سره بری نامزد و عقد اینا خیلی چی ...

ولی وقتی خانواده ات پایه نباشن دستت بسته است متاسفانه 

وگرنه منم باهات هم عقیده ام