2777
2789

بچم دقیقا ۸روزه گرفته.۳ روز اول ی قطره آب میخورد از اونور پوشک کثیف میکرد.با سِرُم بهتر شد.اما هنوزم روزی ۴،۵بار اسهال داره.البته ن در حد روزای اول آبکی.اما رَوون هست و مدفوعش شله.تعدادشم ک گفتم.کسی میتونه راهنمایی کنه ک لازمه بازم ببرش دکتر.دارم دیوونه میشم.گریه میکنم و تیک عصبی گرفته چشمم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با گریه ک کاری درس نمیشه عزیزم.چن سالشه عزیزم. اوار اس امتحان کردی؟روبچه من ک عالی جواب داد.

یا اگ خیلی کوچیکه پودر کیدی لاکت

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

فروردین من و دخترم گرفتیم دخترم رو دکتر نبردم ۴سال نیمه....تهوع یکبار داشت ولی اسهال زیا  بود ک مایعات زیاد میدادم هیچی هم تاثیر نداشت...ن سیبزمینی و موز ن پدیلاکت۱۰ روز طول کشید تا خوب خوب شه اسهالش کلا روزی دوبار بود ولی کاملا ببهشید آب بود

خودمم ک رفتم دکتر کلی آمپول و سرم زدم ولی تاثیری نداشت تا ۱۵ روز مریض بودم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
با گریه ک کاری درس نمیشه عزیزم.چن سالشه عزیزم. اوار اس امتحان کردی؟روبچه من ک عالی جواب داد. یا اگ ...

اخه بخدا ذله شدم.۲سالشه.نمیخوره اوآراس رو

۳روز بستری بود.آز خون،ادرار ،مدفوع داده.

زینک،کیدی لاکت،سفیکسیم‌مصرف میکنه

سلام عزیزم بچه های منم گرفته بودن و خدارو شکر خوب شدن، شما متخصص اطفال بردی بچه رو؟ 

عزیزم چه مدت طول کشید تا خوب شدن؟؟دکتر ب من گفت تا دوهفته ممکنه ناقل باشه.اما میگم ۴،۵بار شکمش کار میکنه

چند ساله؟ اگه بالای دو سال هست کیدی لاکت زینک بهش بده شربت نئو زینک هم سفت میکنه پسر منم گرفته الا ...

دو سالشه

پسر شما چند وقته الان اسهاله؟

اخه بخدا ذله شدم.۲سالشه.نمیخوره اوآراس رو ۳روز بستری بود.آز خون،ادرار ،مدفوع داده. زینک،کیدی لا ...

ببین هر نیم ساعت یه ساعت یه قاشق هم بدی تاثیرخودشو میزاره اواراس.من روز اول ک یه لیوان درست کردم باهمین قاشق تو کل روز کمتر از نصفشو خورد ولی اثرکرد.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
فروردین من و دخترم گرفتیم دخترم رو دکتر نبردم ۴سال نیمه....تهوع یکبار داشت ولی اسهال زیا  بود ک ...

اینطور ک شنیدم دوران نقاهت طولانی ای داره.دقیقا بچه منم هیچی انگار تاثیر نداره.فقط اون سه روزی ک بستری بود روزه آخر اوکی بود.توروخدا دعا کن خوب شه.بخدا منم برای بچه هاتون دعا میکنم😭

اسیors رو با قطره چکون بریز داخل دهنش 

بچه ی من روتا ویروس گرفت با واکسن ۱۸ ماهگیش تداخل داشت یک هفته ی اب شدم 

بچم توی تب میسوخت انقد اسهال و استفراغ داشت ک ۳ روز بدون غذا خواب بود و بیحال 

نئوزینک بده حتما بهش 

قطره orsرو با قطره چکون بریز دهنش هروقت تشنش میشه 

پدی لاکت هم بهش بده با کته برنج و گوشت 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘