2777
2789

از زندگی خسته شدم از خانوادم از نامزدم. نامزدم همش بیرونه و اینور اونور ولی منو با جایی نمی‌بره اجازه هم نمیده برم جایی خانوادمم قدیمی فکرن یجوری رفتار میکنن انگار من اضافی ام همش میگن کی باشه عروسی تو بگیرن خسته شدم دیگ خیلی تحت فشارم نگین طلاق بگیر ک اگ حرف طلاق پیش بیاد شابد اول پشتم باشن ولی بعد هزار سرکوفت میزنن ازین بیشتر زندانی میشم خودم کردم ک لعنت بر خودم باد🥺 خیلی دلم پرر بود ک اومدم اینجا گفتم میدونم ربطی نداش و خستتون کردم 😅

انقدر دلم میخواست خونه ها ارزون یود و انقدر بیکاری نبود اینجا خودم چند تا از خانوما نینی سایت که حالمون بده تو زندگی میرفتیم  خونه میگرفتیم دوستای خوبی میشدیم واسه هم زندگی میکردیم ی زندگی شاد خوب سالم پر ارامش کاش میشد دنیا جا بهتری باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر دلم میخواست خونه ها ارزون یود و انقدر بیکاری نبود اینجا خودم چند تا از خانوما نینی سایت که حال ...

اگه میشد چی میشد😔😔

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
دقیقاااااااا به زور جلوی اشکامو گرفتم من هیچ وقت زندگی نکردم هیچ وقت😭😭😭😭😭😭😭😭 نمیدونم چه کنم ...

من خیلی گریه کردم چشام داره میسوزه باورت میشه از بچگی یه آدم بدبخت بودم کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم😔

من خیلی گریه کردم چشام داره میسوزه باورت میشه از بچگی یه آدم بدبخت بودم کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم😔

بمیرم برای دلت درکت میکنم 

منم روزی ده بار اینو میگم کاش به دنیا نمیومدم

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
بمیرم برای دلت درکت میکنم  منم روزی ده بار اینو میگم کاش به دنیا نمیومدم

عزیزم 😔مگه ما چکار کردیم که اینجوری باید از زندگی سیر بشیم پس عدالت خدا کجاست😔😔

عزیزم 😔مگه ما چکار کردیم که اینجوری باید از زندگی سیر بشیم پس عدالت خدا کجاست😔😔

منم گاهی میگم خدایا تقاص چه کاریو داری از من میگیری آخه به خدا منم بنده خودتم

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام