2777
2789
عنوان

بچها بیاین بیاین لطفاااا

62 بازدید | 8 پست

اگر پارتنرتون باهاتون کات می‌کرد شما هم بهش میگفتین لعنت به اونی که زیر پات نشسته و درکل کلی فوششون میدادین

بعد از کات بلایی سرخودتون میوردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه. چراباید بلایی سرم بیارم. ! ارزششو ندارن

خب تصور کن

به کرامت گفتی بیا بریم بیرون اونم هی پیچوندتتت بعد چندروز گفته کات کنیم شماهم به دوست خودتون شک میکنین و فوشش میدین وکلی به مادر و خواهر پسره فوش میدین واونی که زیرپاش نشسته 

پسره هم اسم کراش جدیدش بهتون میگه 

خلاصه

شما بلایی میارین؟

ن چرا بلا سر خودم بیارم مگه کیه اصلا😒😒😒 اصلا محلش نده خودش خر میشه میاد

خب تصور کن

به کرامت گفتی بیا بریم بیرون اونم هی پیچوندتتت بعد چندروز گفته کات کنیم شماهم به دوست خودتون شک میکنین و فوشش میدین وکلی به مادر و خواهر پسره فوش میدین واونی که زیرپاش نشسته 

پسره هم اسم کراش جدیدش بهتون میگه 

خلاصه

شما بلایی میارین؟

خب تصور کن به کرامت گفتی بیا بریم بیرون اونم هی پیچوندتتت بعد چندروز گفته کات کنیم شماهم به دوست ...

ن اصلااااا...

اتفاقا همین اتفاق واسم افتاد و گفت من ب یکی دیگه علاقه دارم و امیدوارم خوشبخت شی😒😒😒

منم کاری بهش نداشتم البته اولاش واقعا اذیت میشدم و گریه میکردم و آهنگای دپ گوش میدادم ولی بعد دوماه برام عادی شد و دیگه محل سگش ندادم و کاری بهش نداشتم الان جایی ببینمش مخل سگش نمیدم بعد اون میاد پیشم و سر بحث رو باز میکنه ولی من هنوز نتونستم ببخشمش و کارش رو فراموش کنم ؛ توام ی مدت بیخیالش شو و محل سگش نده و ب زندگی خودت برس تا بسوزه دقیقا کاری ک من کردم😊