2777
2789

سلام.من ۳۴سالمه و ۳ماه پیش رفتم آزمایش و سونو داخلی کامل دادم.فولیکول هام اکی بود فقط تو سونو آندومتریوز و کیست شکلاتی تشخیص داد و گفت دارو نداره برو اقدام کن به بارداری اگه نشد باید ivf کنی.آندومتریوزم کمه کیست ها هم ۲سانتیه.ماه پیش اقدام کردم که نشد.بنظرتون با مشکل من فقط باید آی وی اف بشم؟ کسی مثل من بوده که طبیعی باردار شده باشه؟

عزیزم من تجربه ای در این باره ندارم ولی خب بازم دکترتو عوض کن و یک دکتر دیگه برو شاید با وجود این چیزا حاملگی صورت بگیره ولی حس میکنم احتمالش کمتر باشه و دیر بگیرع بازم ی دکتر دیگ برو ببین چی میگن شاید بخواد درمان بشه بعد حامله شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کیست که همه دارن 

اندومتریوز اما بستگی به ضخامتش داره ببین تا زیر ۳۵ حداقل ۶ ماه وقت داره 

اخه من الان میبینم همه دست کم ۶ ماه وقت برده تا باردار بشن حتی کسایی که سنشون‌کمه چطوری دکترت گفته ۲ ماه! 

حتما حتما برو دکترهای دیگه 

سلام عزیزم کیست که همه دارن  اندومتریوز اما بستگی به ضخامتش داره ببین تا زیر ۳۵ حداقل ۶ ماه وق ...

ضخامتش و نمیدونم.من ۷سال پیش عمل کردم الان دوباره برگشت کرده

عزیزم من تجربه ای در این باره ندارم ولی خب بازم دکترتو عوض کن و یک دکتر دیگه برو شاید با وجود این چی ...

دوتا دکتر خیلی معروف رفتم هردو گفتن تا۳ماه نشد بیا آی وی اف.حالا یا میخوان پول بگیرن یا حوصله ندارن دارو بنویسن

دوتا دکتر خیلی معروف رفتم هردو گفتن تا۳ماه نشد بیا آی وی اف.حالا یا میخوان پول بگیرن یا حوصله ندارن ...

میشه بپرسم چند سالته؟ 

اگه سنت بالا باشه حرف دکترها درسته 

اما اگه سنت کمه حداقل ۶ ماه زمان بده 

یه دوره داروهای محرک بخور 

تقویتی اگه میتونی اووبوست 

پودراینوفولیک بخر بخور 

باردار میشی مطمئن باش

میشه بپرسم چند سالته؟  اگه سنت بالا باشه حرف دکترها درسته  اما اگه سنت کمه حداقل ۶ ماه ز ...

۳۴سالمه.حالا این ماه قرص محرک و ویتامین خوردم.کیت هم گرفتم،ایشالا که جواب بده

۳۴سالمه.حالا این ماه قرص محرک و ویتامین خوردم.کیت هم گرفتم،ایشالا که جواب بده

خب پس هنوز وقت داری منم ۳۲ 

۶ ماه اقدامم 

ببین اگه میتونی ۳۰ تا اووبوست هم بگیر بخور کنار محرک روی کیفیت تخمک خیلی تاثیر داره 

خب پس هنوز وقت داری منم ۳۲  ۶ ماه اقدامم  ببین اگه میتونی ۳۰ تا اووبوست هم بگیر بخور کنا ...

راجع بهش زیاد شنیدم.من فولیک اسید و ویتامین D میخورم فقط.روزی چندتا اووبوست میخورین؟

راجع بهش زیاد شنیدم.من فولیک اسید و ویتامین D میخورم فقط.روزی چندتا اووبوست میخورین؟

من الان روزی دوتا اووبوست  

پودر اینوفولیک روزی یکی  

فرتیل اید روزی یکی میخورم 

ایشالله جواب بگیرم 

الیته لتروزولم میخورم روزی دوتا