2777
2789
عنوان

ختم سوره بقره به نیت باطل سحر و طلسم...

| مشاهده متن کامل بحث + 10333 بازدید | 38 پست
مرسی عزیزم،من از متن اسکرین گرفتم بعداً با دقت بخونم،الان اگه بخوام شروع کنم از چندشنبه این هفته بای ...

سه شنبه به مدت یازده روز.  اولش یه کوچولو صدقه ام بذاری کنار خوبه

سه شنبه به مدت یازده روز.  اولش یه کوچولو صدقه ام بذار کناری خوبه

ممنون عزیزم خدا خیرت بده،حتما انجام میدم،بد جوری گره تو زندگیمون افتاده،اگه یادتون بود سر نمازتون دعامون کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خدا خیرت بده،حتما انجام میدم،بد جوری گره تو زندگیمون افتاده،اگه یادتون بود سر نمازتون دع ...

چشم عزیزم.  ان شاءالله همه گره ها و مشکلات زندگیتون به شکل معجزه آسا حل بشه.دوستان  یه تاپیک ختم صلوات به تعداد 124 هزار تایی تو همین نی نی سایت گذاشتن که میگن خیلیا حاجت گرفتن دوس داشتی سر بزن. 

یعنی سوره بقره‌رو نباید شب خوند؟ حتما باید روز خونده بشه؟

تو این دستور که برای باطل سحر گذاشته اینجوری نوشته ولی ب طور کلی خوندنش تو شبم خوبه طبق روایت هر کس سه روز بخونه شیاطین تا سه روز وارد خونه نمیشن و اگر سه شب بخونه تا سه شب نمیان. 

سلام دوست عزیزم ببخشید اگر تا بعد غروب طول بکشه چی؟ باید اراول شروع کنیم

کلا خوندن و گوش دادن سوره بقره فواید زیادی داره چه در روز چه در شب.  ولی ختمی که گذاشتم شرایطش جوریه که فقط در روز باید خونده بشه.  ولی اگر شرایطشو نداری بصورت روتین در ۲۴ ساعت بخون.  خیلیا اینطوریم خوندن و اثرشو دیدن.  چون طبق روایات چه در روز خوندن چه در شب خوندنش فواید داره. 

تو ختمه شرط گذاشته. شما هم سعی کن طبق شرایطش عمل کنی اگر تا حالام نتونستی ادامه بده ان شاءالله موثره

سلام عزیزم 

این طریقه ی ختم‌روکی گفته؟منبعش کیه منظورمه.منم خودندم و جالبه خاب دیدم دعایی ک برام گرفتن داخل اب روانه که کفتن یعنی باطل شده

سلام عزیزم این طریقه ی ختم‌روکی گفته؟منبعش کیه منظورمه.منم خودندم و جالبه خاب دیدم دعایی ک برام گرفت ...

سلام عزیزم. تو یه گروهی تو تلگرام بنام خاطرات نماز شب تو قسمت تاپیک بقره گذاشته بودن و چون خیلی ها از ختم بقره حاجت گرفتن منم اینجا گذاشتم.   

سلام عزیزم. تو یه گروهی تو تلگرام بنام خاطرات نماز شب تو قسمت تاپیک بقره گذاشته بودن و چون خیلی ها ا ...

منم توهمون کانال خوندم ولی 3ماه خوندم پشت سرهم بدون قاعده خاصی.شما چند وقت خوندی/؟حتما باید سرساعت معین باشه؟