2777
2789
عنوان

اکثر کاربرایی که …

260 بازدید | 39 پست

برای معجزه دیدن با انرژی و امید شروع کردن به دعا کردن دیدم تهش ترکیده کاربریشون 

این یعنی امیدشون ناامید شد 

من توو زندگیم نه معجزه دیدم نه اجابت فقط بلا و خورد شدن دیدم

کیا اجابت شدن ؟

یعنی خدا فقط خدای بعضی هاست؟ یعنی ائمه فقط به کمک بعضی میان ؟

پس دعا کردن فایدش چیه ؟

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی دیدگاهت این باشه تا ده سال دیگه هم معجزه نمی‌بینی مگه‌بخاطر بزرگی و کرمش

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
من هین هفته معجزه دیدم

خب تعریف کن گلم 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

تقدیم به شما

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20221112-154143_chrome_rkv9.jpg

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

معجزه جای دوری نیست 

همین زندگی کردن هم یه معجزه است

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

تا دلت بخواد دیدم... اما زمانی دیدم که پیله نکردم و رها کردم 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

من اعتقاد ندارم ب این

اما وقتی برا ی چیزی انرژی میفرستی برمیگرده خب بهت... 

خیلی چیزاام خیلیا ازش حاجت گرفته بودن بعد اصلا خراب شده معلوم شده الکی بوده...نمیگم ک تعلیق نشم...

اما ب چیزی ک اعتقاد داشته باشی انرژی ک واسش میفرستی برمیگرده ب خودت... 

(کسیم ریپلای نکنه اگه مخالفه) 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

خاک تو سرم همش ناامیدم دست خودم نیس نمیتونم 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
تا وقتی دیدگاهت این باشه تا ده سال دیگه هم معجزه نمی‌بینی مگه‌بخاطر بزرگی و کرمش

ده سال پیش دیدگاهم این نبود