2777
2789

یکی از فامیلای نزدیکمون 7تا پسر داره فقد. شوهرشون تو جوانی از دست میده با بدبختی پسراشو بزرگ کرد سر سامونشون داد اللن ک موقع نگه داریش هست پیر شده هرکی رفته پی زندگی خودش بیچاره زنه چن روز پیش تو حیاط خورده زمین تو گرما ی روز بیهوش مونده جلو افتاب تا همسایه اشون بالا پشت بوده میبینه افتاده وسط حیاط زنگ میزنه اوژانس میاد طفلی الان تو کماس. خیلی زن خوب و مهربونیه دلم براش سوخت.  کاش 10تا دختر داشت ن بمی از اون پسرا 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

شاید دختر می‌خواسته ولی نمی‌شده خب 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه جالب

بخدا امروز رفته بودم پارک چندتا پسر اونجا تو چمنا فوتبال بازی میکردن همش با توپ مزاحمت واسه دیگران ایجاد میکردن

یسری پسرای بزرگترم اونطرف جمع شده بودن اینقد حرفای رکیک میزدن که نگو مثلا وسط حرفاشون بهم میگن ک..رم تو ک.. مادرت یعنی تا این حد

منم فکرمیکردم چرا واقعا یسریا واسه پسر اینجورین ینی خاااککک

به نظرم ربطی به پسر و دختر نداره  به ذات ربط داره

من یه دختری میشناسم دارم که مادرو پدرش براش مهم نیستن و سر بهشون نمیزنه اما یکی رو میشناسم  که پسره همیشه میره دیدن پدر مادرش و در حد توانش هم سعی میکنه کمکشون کنه مریض میشن دکتر ببره یا کاری داشتن انجام بده 

اصلا این چیزا ربطی ب جنسیت نداره

ب خوب یا بد بودن بچه و نوع تربیت و شرایطش بستگی‌ داره

میشناسم کسانی رو ک پسراشون دربست در خدمتشون هستن و دختراشون بی عاطفه 

و برعکس 

نگاه جنسیتی رو از این قضیه بردارید

اره پسرها بی عاطفه ترن

مادربزرگ منم ۴ تا پسر داشت ،۵ سال الزایمر گرفت ،هیچ کدوم سراغی ازش نگرفتن،اواخر بیمارستان بستری شد،بازم نیومدن بهش سر بزنن ،با اینکه دکتر گفت تا یک ماه دوام نمیاره

فقط سه تا دخترهاش بهش رسیدگی کردن،مراسمهاشم مامانم کم نذاشت و کلی خرج ناهار و شام کرد

وای چه جالب بخدا امروز رفته بودم پارک چندتا پسر اونجا تو چمنا فوتبال بازی میکردن همش با توپ مزاحمت ...

وای چ بد متاسفم براشون. 😞😞

اره پسرها بی عاطفه ترن مادربزرگ منم ۴ تا پسر داشت ،۵ سال الزایمر گرفت ،هیچ کدوم سراغی ازش نگرفتن،او ...

پسر ک زن گرفت دیگه پدر مادر نمیشناسه همه دین ایمونشون میشه زنش و طایفه زنش