2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 70 پست
دقیقا شوهر منم وقت آزادش بادوستاش میگزرونه 

ب گوزت....تو خودت با خودت خوش باش با خدای خودت....شادی رو از قلب خودت بخواه....با اینجور شوهرا هرچی کمتر کل کل کنی برا سلامت خودت بهتره....شوهرمن ۳۴ سالشه تا الان عوض نشده تا باشه هم عوض نمیشه‌‌‌‌....برام دعا کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تو عمل انجام شده قرارشون‌بدی  مثلا من بگم پتو رو بشور نمیشوره ولی پتو رو میندازم ت ...

آی گفتی پتو....پتو رو یه ماه انداختم تو حیاط که بشوره برف بارون ریخت رو پتو نشست که نشست‌...بردم انداختم توحموم دوهفته توحموم بود آخرم خودم شستمش..پتو از این دو رویه ها سنگین شده بود

شوهرمن قبلا که یکسره سرکاربود تو کارا کمک میکرد میدید توسینک ظرف میشست یا جارو برقی میکردباوجوداینکه خسته بود بفکر تفریحمون هم بود ..الان ۵ ماه سرکارم نرفته کمک هم دیگ نمیکنه مگ اینکه خودم بهش بگم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
پس همدرد زیاد داشتمو نمیدونستم

منم فکر میکردم فقط مشکل منه اما الان که میبینم بقیه هم همین مشکلو میبینن بیشتر دلم میگیره ناراحت میشم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
ب گوزت....تو خودت با خودت خوش باش با خدای خودت....شادی رو از قلب خودت بخواه....با اینجور شوهرا هرچی ...

خانم محترم این چه طرز حرف زدنه !بله من خیلی وقت هست دیگه برام مهم نیس البته بعضی وقتام مارو میبره بیرون مثلا ماهی ی بار