2777
2789
عنوان

🍀جمعه اتون رو چطوری سپری کردین🍀

180 بازدید | 24 پست

سلام . من چهار تا دوست دارم که از دوران راهنمایی با هم هستیم ، هر وقت دلمون از دست نامهربانیهای ادما و روزگار میگیره . دور هم جمع میشیم و میگیم و میخندیم تا مرهمی باشیم بر زخمهامون . خوشبختانه همسران و بچه هامون با غیبت . گاه و بیگاه ما کنار اومدن و ما رو بحال خودمون میزارن تا با انرژی برگردیم و بریم تو نقش مادر و همسر . امروز خونه ی یکی از دوستانم جمع شدیم و با کلی انرژی برگشتم . 

ادما نیاز دارن گاهی وقتا فقط برای خودشون باشند . 

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 

رفتیم خاکسپاری ازصبح ختم بودیم و مسجد بعد عصراومدیم بچم گرمازده شد تاالان بیمارستان بودم خیلی روزبدی بود خودمم سردرددارم فک کنم گزمازده شدم منم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی کنج خونه بودم همه میرن بیرون اونوقت ما چی با شوهرمم دعوامون شده اعصاب ندارم دوروزه قهریم یه کلمه هم حرف نزدیم

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

صبح زود بیدار شدیم چون عادت داریم هر روز میریم سرکار 

صبحونه خوردیم 

شب قبل ناهار و وسایل آماده کردیم و رفتیم پیک نیک 

ساعت ۴برگشتیم همسرجان ماشین شست 

منم خونه جارو و گردگیری کردم 

بعدشم ایشون طی کشیدن 

الآنم شام گزاشتم تا کارهمسرم تموم شده فیلم آکتور ببینیم و شام بخوریم 

هیچی کنج خونه بودم همه میرن بیرون اونوقت ما چی با شوهرمم دعوامون شده اعصاب ندارم دوروزه قهریم یه کلم ...

البته همیشه همینه حتی وقتایی که گل و بلبلیم هم جایی نمیبره  همش تنهام دوست رفیقم ندارم هیچ کلاس نمیزاره ثبت نام کنم برم بیرون مادرمم نزدیکم نیست ☹️☹️🥺🥺🥺 دلم گرفته فکر کنم تنها ترین ادم دنیا منم 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
رفتیم خاکسپاری ازصبح ختم بودیم و مسجد بعد عصراومدیم بچم گرمازده شد تاالان بیمارستان بودم خیلی روزبدی ...

عزیزم . خدا رحمت کنه . بله قطعا خستگی و گرما زدگیه . شربت خاکشیر همیشه همراهتون باشه . کاش بچه اتون رو پیش کسی میزاشتین  . برای فرزند عزیزت ارزوی سلامتی دارم 

البته همیشه همینه حتی وقتایی که گل و بلبلیم هم جایی نمیبره  همش تنهام دوست رفیقم ندارم هیچ کلاس ...

عزیزم بهش پیشنهاد بده یک شامی ناهاری بپز بگو دوست دارم دوتایی بریم بیرون بخوریم و لذت ببریم بزار ذوقتو ببینه

رفتیم خاکسپاری ازصبح ختم بودیم و مسجد بعد عصراومدیم بچم گرمازده شد تاالان بیمارستان بودم خیلی روزبدی ...

اخی الهییی  یدونه نبات بنداز تو عرق نعناع بده بخوره .شربت ابلیمو عالیه ...عرق اذوربه یا اویشنم اگه داری بده بخوره ...شربت خاکشیرم خوبه .....

البته همیشه همینه حتی وقتایی که گل و بلبلیم هم جایی نمیبره  همش تنهام دوست رفیقم ندارم هیچ کلاس ...

تنها نیستی عزیزم . اول خدا رو داری بعد همسرت رو . انشالله زندگیت پر از شادی و ارامش بشه 

عزیزم . خدا رحمت کنه . بله قطعا خستگی و گرما زدگیه . شربت خاکشیر همیشه همراهتون باشه . کاش بچه اتون ...

خدارحمت کنه رفتگانت رو عزیزم.اره خیلی گرمابود و هوابدبود.اره درس میکنم ولی اثرنمیکنه دیگه تانریم دکتر.سللکت باشی عزیزم فدای تو

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اخی الهییی  یدونه نبات بنداز تو عرق نعناع بده بخوره .شربت ابلیمو عالیه ...عرق اذوربه یا اویشنم ...

قربونت عزیزم که زحمت کشیدی تایپ کردی.والابردمش دکتر دوتا پنی سیلین بهش زد فردام یکی دیگه داره دوسالشه😭گفت گرمازده شده والاهرچی شربت میخوریم اثرنمیکنه

عزیزم بهش پیشنهاد بده یک شامی ناهاری بپز بگو دوست دارم دوتایی بریم بیرون بخوریم و لذت ببریم بزار ذوق ...

فکر میکنی انجام ندادم 🙃 سالی دوبار شاید بریم بیرون اونم یا صد نفر دنبالمون راه میافتن ..یا کلی التماس که بریم بیرون  در اخرم جاری و مادر شوهرم کوفت میکنن که چرا بما نگفتین تنهایی رفتین .....اوایل خیلی اصرار میکردم بریم بیرون یا حداقل که کلاس برم تنهایی حوصلم سر میره از ساعت 7 صبح تا 8 شب  تنهام ...دیگه دیدم اصرارم بی فایدس بیخیال شدم