2777
2789
عنوان

یوهوووووووووووووووووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 59 پست
سلام آبجی تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ارشد برای شما که کار داری و سر خونه زندگی هستی خوبه ولی برای من و امسال من که تو 30 سالگی هنوز ازدواج نکردن و دقدقه آینده و شغل دارن، و طعم تلخ بیکاری و بعدش داشتن ی کار غیر مرتبط کاملا بی ربط (از روی ناچاری) با در آمد روزی 20 هزار تومن ، و عدم حمایت پدر، رو چشیدن، واقعا حماقته و یک رویای دور از دسترس... از ته دلم برات بهترین ها رو آرزو دارم آبجی وندا حقت بیشتر از اینهاست یاعلی
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وندای عزیزم بهت تبریک میگم ولی جناب من فکر نمیکنم این صحبتا جاش اینجا باشه وندا جون خوشحالیشونو اینجا سهیم شدن. قائدتا هر کس در زندگیش مشکلات بیشماری داره و زیبایی زندگی اینه که با سختی ها مبارزه کنم و سربلند بیایم بیرون برای شما هم ارزوی موفقیت دارم ولی این پست شما جاش اینجا نبود موفق باشید
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
آقای من امیدوارم شما هم به ارزوهای خوبت برسی و شاهد پیشرفت و خوشحالیت باشیم من تو لحضه زندگی میکنم و خواستم شادی خودمو به دوستام انتقال بدم که اونا هم شاد بشن همونطور که هر وقت اونا شادن من از شادیشون بسیار خورسند و خوشحال میشم
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
آخ وندا جان درکت میکنم منم دوسال پیش حال شمارو داشتم رو ابرا بودم موفق باشید من ماه پیش دفاع پایان نامم بود
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید، 💠 آنهایی که "گوش" میدهند، دیرتر "غمگین" میشوند، 💠 "سخت عصبانی" میشوند، طولانی "دوستتان" دارند، 💠 کم "عاشق" میشوند، "مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ... 💠 "درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،. آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"! فقط آرام ته نشین میشوند..وبرای همیشه کمرنگ میشوند.
ممنونمممممممممم
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
وندا جون من شیرازیمممممممم و تنبل ترین شیرازی دنیااااا هستم موقع شروع درس به محض شروع شدن درس
خوشبختی حالت عادی زندگی منه.... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1570087 تاپیک سفره آرائی و تزیین غذا تشریف بیارید💞😋
ای جانم ریحانه من عاشق شیرازم تا حالا هم نیومدم خیلی دوست دارم بیام از نزدیک انشاا سال دیگه بشه که بیام
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
ایشالا میای عزیزم تنت به تن ما شیرازیا میخوره دفعه دیگه حال نداری اینجوری درس بخونی
خوشبختی حالت عادی زندگی منه.... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1570087 تاپیک سفره آرائی و تزیین غذا تشریف بیارید💞😋