2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

158 بازدید | 9 پست

سلام خانما ازتون میخوام ساده از تاپیکم رد نشین و نظر بدید که واقعااا احتیاج دارم . من ۱۷ سالمه و قبل از هرچیز ازتون میخوام سرزنش نکنید که سنم کمه و از این حرفا . کلا اهل ارتباط با هیچ پسری نبودم و اعتقاداتم واقعا نسبت به همسن و سالام زیادو به جا بود تا اینکه طی یه راه اشتباه باپسری اشنا شدم که اونم همه جوره بهم مشخص کرد دوستم داره و حتی یک بار با بابام در مورد خواستگاری هم صحبت کرد و خلاصه که همه جوره بهم نشون داد که قصدش جدیه . اما تو همه ی این مدت بخاطرشخیلی اذیت شدم چون اینجور ارتباطی از نظر من نه تنها خطای عرفی هم بود بلکه ازنظر دین و اعتقادات منم درست نبود و واسه همین بود که خواسته ی تموم کردن رابطه رو داشتم و یا خیلی باهاش راه نمیومدم که مث خیلی ازدخترا بتونم باهاش برم بیرون یا عکسای بدون حجابمو ببینه و همین دلایل شد که حس میکنم اونم از این همه بدقلقی من خسته شد و بحثمون شد و الان یه ماهه که خبری ازش ندارم . ولی فقط میخوام برا یبارم شده باهاش صحبت کنم و ببینم واقعا تو این همه مدت گول خوردم؟یا حداقل بهم بگه کع تکلیف دل من چیه و باید چیکار کنم؟ اخه خیلی برا خودم بیشتر از هرچیز ناراحتم که احساسات دست نخوردمو براش خرج کردم و اون الان رفته . خب اگه دوستم داشت که نمیرفت میرفت؟به نظرتون بده که بهش پیام بدم اخه فقط میخوام دیگه بازیچه نباشم و اگه همه چی الکی بود منم بپذیرم و برا خودم همه‌چیو تموم کنم ...

فقط حیف که دلم همیشه میگه چون اون این همه تلاش کرد برا من پس دوستم داره و منم دوست داشتنشو ته دلم نگه دارم تا یه روزی برگرده اما ترسم از اینه که دوست داشتنه بمونه و خودش هیچ وقت نیاد ...لطفا راهنماییم کنین چون با این احساساتم و نبود منطق تو کارام اصلااا نمیدونم برا این مورد باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که میره رو باید بذاری بره. پیامم نده به هیچ وجه موقعیت واست زیاد خواهد بود زندگیتو کن

اره همینطوره 

مطمئنم اگه اون نبود خیلی موقعیت های بهتری میتونستم داشته باشم . اما نگرانم که تو ایندم تاثیر بزاره و بعدا زندگیم دچار مشکل شه حتی ، با این نگرانیام چیکا کنم؟🥲

سعیمو میکنم . ممنون بخاطر کمکت

بخدا خودم 20سالمه ولی چون خودم خیلی عذاب کشیدم دلم نمیخاد کسی دیگم مث من بهش بیاد . خیلی دوستانه میگم حتی بهش فکرم نکن . 

من تا سرم به سنگ نخورد ادم نشدم ولی تو به حرف و تجربه های بقیه حتما گوش کن

بخدا خودم 20سالمه ولی چون خودم خیلی عذاب کشیدم دلم نمیخاد کسی دیگم مث من بهش بیاد . خیلی دوستانه میگ ...

اخه سخته 

شما که تجربشو داشتی حتما خودتم میدونی چقدررر سخته ادم با تمام وجود خودش بجنگه 

من با دلم بجنگم 

احساساتمو چیکا کنم؟

با احساساتم بجنگم حتی تمام وجودمم باز به دوس داشتنش ادامه میدن 

خیلی سخته خیلی

اخه سخته  شما که تجربشو داشتی حتما خودتم میدونی چقدررر سخته ادم با تمام وجود خودش بجنگه  ...

اره میدونم  ولی ارزششو داره بجنگ با خودت و خاکش کن اونو . 

من اگه میجنگیدم الان با یه بچه طلاق نمیگرفتم 

. بنظرت تو که اول راهی الان سرکوبش کنی خوبه یا مث من بهت بیاد و عقلت بیاد سرجاش ؟؟؟ 

عشق و عاشقی تهش خوب نیست 

نمیگم همه اینجورین ها بعضیام واقعا خوشبختن  ولی 80درصد مواقع تهش خوب نیست 

مخصوصا وقتی خیلی عاشقشی 

دیگ کور میشی کر میشی لال میشی دست وپات بستست

و وقتی بخودت میای ک دیگ سرت به سنگ خورده و ضربه مغزی شدی متاسفانه . 

اره میدونم  ولی ارزششو داره بجنگ با خودت و خاکش کن اونو .  من اگه میجنگیدم الان با یه بچه ...

اره تمام حرفاتو قبول دارم اخه منم چشام کور شده و عیباشو نمیبینم 

با اینکه میدونم یه عالمهههه تفاوت داریم و اگه بحث احساسات نبود من یه ذره هم رو این ادم و خوشبختیم باهاش حساب نمیکردم