2777
2789

من تا ی چند ساعت سکوت میکنم معمولا بعد سعی میکنم منطقی راجع به قضیه صحبت کنم ولی انگار اون ژ گاو به تمام معناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت میکنم

خودش آروم میشه پشیمون میشه درست میشه رفتارش

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

سکوت میکنم. اوایل جواب میدادم بدتر میشد. الان فحش و توهین می‌کنه منم تو دلم میگم خودتی ننته ولی جواب نمیدم بعدش عذر خواهی میکنه ولی خب دلم میشکنه هر دفعه. امروز که گفتم کاش از خونه میره برنگرده باز بعد نیم ساعت نگرانش شدم کلا تعادل ندارم 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

بنزین میشم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
مجردم ولی هیچوقت سعی نمیکنم کسیو اینقدر عصبانی کنم 

آدم عصبانی خوپش مشکل داره 

حتی تو عصبانی نکنی از مسخره ترین چیزا عصبانی میشن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
باید سکوت کنی و فاصله بگیری 

دقیقا منم سکوت میکنم بعد خودش آروم میشه 

حتی وقتی بی دلیل قاطی میکنه