2777
2789
عنوان

بیاین از شوهراتون بگین حرف بزنیم😂😐حوصلم سررفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 74 پست

بقول یه نی نی سایتی برج زهرماره حالا گاهی وقتا هم زیادقربون صذقه میره ولی رفیق بازه باهمه خیلی خوبه ونمیتونه تعادل روبین خانواده ومخیط بیرون رعایت کنه کلا راضی نیستم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی اصلا 😍😂

کم حرفیش عالیه

😘❤

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

غیرتیه تنهانمیذاره جایی برم،گاهی عصبی وقلدورمیشه😒😂 ولی برام کم نمی‌ذاره هرچی بگم میخره هرچی پول می ...

تقریبا شوهرامون شبیه همن ولی با اینکه شوهر من وقتی مریض میشم کلی دعواش میکنم هیچی نمیگه🥺❤

شوهر من عجول و هولی

زودجوش

عاااااشق و شیفته ی مادر

غلام حلقه به گوش خانوادش

آژانس خواهر برادراش

مسئول خریدای خونه ی مادر که هه هفته ۳۰ مفر مهمونی میدن البتهههههه با خرج خودش 

بی توجه به زن و بچه

دیگه چی بگم

دلم برات تنگ شده حسین

تقریبا شوهرامون شبیه همن ولی با اینکه شوهر من وقتی مریض میشم کلی دعواش میکنم هیچی نمیگه🥺❤

نه من اهل دعوانیستم خواهر خودش عصبی میشه غرمیزنه من ساکت میمونم جوری ک خودش بعدشرمنده میشه میادعذرخواهی میکنه

Dunyada olumden baskasi yalan

یه وقتاییی انقددد بیشعور میشه ک اروزم میشه طلاق ......یه وقتایی انقد مهربونه میگم چققد خوبه ک طلاق نگرفتم خخخخخ

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
شوهر من خیلی لارجه واقعا ....مثلا ارتباط اجتماعیش خیلی خوبه....هیزه یکم فقط من میدونم اطرافیان ببین ...

چه جالب توصیفش کردی 

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊
برا من ترکیبی از شوهرای شما و یالان دنیاس. ببینین من چی میکشم    

چی بگم

الان یه ماهه قهرم سر اینکه تا کی میخواد  به خواهر برادرش سواری بده

از لج من سه برابر کرده سواری دادناشو

هیچ کس نمیدونه من چی میکشم

دلم برات تنگ شده حسین