2777
2789
عنوان

چرا بعضیا پز میدن به اینکه زود از پوشک گرفتن بچه رو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 97 پست
فثط نباید به فکرراحتی خودتون باشید به فکر اون بچه هم باید بود که همش تو خودش جیش و پی پی میکنه ما ...

نه میدونم راحت نیست

اما مثلا مامانم میگفت بذار از پوشک که گرفتی راحت شدی بعد برو مسافرت

خو چه ربطی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود بچه اذیت میشه بالای دو سال عزیزم

پوشک خیلی بده خصوصا فصل گرما

همین پد بهداشتی چقد خانما رو اذیت میکنه

پوشک بچه بدتره

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

منم واقعا نمی‌فهمم پزش کجاشه  یا مثلا میگن بچه رو که از پوشک بگیری راحت میشی. والا بلا پوشک ...

اره پوشک خیلی امن تره 😂

ولی من استرس از پوشک گرفتن برام زیاد شده بود

دیگه گفتم شروع کنم 🥰

مامان 
میگن دوسال  و چهار ماه  ولی پسر من دو سال و ده ماهم نمیفهمید  یبار بازش کردم میگفت ...

خب معلومه اولش هیچکی نمیفهمه

تا یکی دوبار به خودش جیش نکنه از کجا میخاد متوجه بشه

پسرم دو سال و دوماه

دخترم ۲۲ ماه

کلا بچه ها حول و حوش سن ۲ سالگی کاملا توانایی از پوشک گرفته شدن رو دارن

مگه اینکه واقعا مشکل داشته باشن از لحاظ مثانه یا ذهنی

الان شما هم اوناییکه زود از پوشک گرفتن رو بردی زیر سوال

هر دو حق دارین ولی به شرط اینکه متناسب با شرایط کودک عمل کنین نه اینکه چون وسواس دارین دیر از پوشک بگیرین یا چون نگران حرف مردم هستن زود از پوشک بگیرن

باید فقط با توجه به آمادگی کودک عمل کرد

من از اول که بردمش دسشویی  هی گفتم جیش کن همزمان با پوشک بستن اون باعث میشه راحت تر بشه یعن ...

منم میگم جیش کن

فقط میگه جیش کنن

نمیفهمه باید چیکار کنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پز نداره ولی ربطی به شب ادراری هم نداره من یه ماه مونده بود دوسال بشه گرفتم شب ادراری هم نگرفت

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
خدااااا🥰🥰🥰

😘😘😘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پسر من ۲ سالشه دیشب یکم سعی کردم  یادش بدم کجا جیش کنه میبرمش دسشویی میگم جیش کن  فقط می ...

وای عالی بود 🤣

یاد او کلیپه افتادم یه بچه کوچولو تو کلاس رزمی به جای این که ضربه بزنه صدای مربی رو تقلید میکرد

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

نه میدونم راحت نیست اما مثلا مامانم میگفت بذار از پوشک که گرفتی راحت شدی بعد برو مسافرت خو چه ربطی ...

از پوشک گرفتن اوایلش اصلا راحت نیس

مخصوصا تا ۶ ماه که حجم مثانه بچه کم هست و همش باید بره دسشویی

ولی بعد مدتی اره راحت میشن هردو مادر و بچه.

حالا واقعا از چندماهگی باید گرفت؟

بستگی به بچه داره

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂