2777
2789

بنظرم بچه رو نبر 

تو این هوا 

امکانات هم هرسال گفتن خوب نبوده

بچه اذیت میشه

اگه نمی مونه پیش کسی پس نرو تا بچت بزرگتر بشه یا پیاده نرو

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کانال توی «بله» هست و اطلاعات خوبی می ذارن درباره پیاده روی اربعین عزیزم😍😍😍

اسم کانال، «موکب رسانه ای معلی» هست. 

معلی؛ نخستین رسانه اختصاصی اربعین حسینی و اهل‌بیت(علیهم‌السلام)

🌐 https://zil.ink/moallatv

ارتباط با پشتیبانی:
@moallatv_support

زیارت نیابتی تا اربعین حسینی
atabat.org/fa/forms/4
https://ble.ir/moallatv

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

وااای تروخدا بچه رو نبری .خیلی شلوغه و شدیدا گرم .عراقی ها هم با ایرانی ها مشکل دارن اذیت میکنن .داییم رفته بود از شدت گرما و پیاده روی زیاد بیهوش شده بود چند روز تو بیمارستان بوده کسی ازش خبر نداشته .خب میخوای بری بعد اربعین با کاروان برو 

تیشرت نخی زیرچادر بپوش

اصلا غذا نبر

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

وااای تروخدا بچه رو نبری .خیلی شلوغه و شدیدا گرم .عراقی ها هم با ایرانی ها مشکل دارن اذیت میکنن .دای ...

کلی هم ویروس و مریضی جدید میارن با خودشون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁