2777
2789
عنوان

بنظرتون شرایطم چطوره

104 بازدید | 16 پست

۱۷سالگی عروس شدم اما ی شهر غریب

الان دانشجو معلم هستم و ان شاالله بعد دانشگاه شغل ثابت دارم الان هم تو خونه هستم حقوق دربافت میکنم و شوهرمم دو تا شغل معلمی و مغازه تعمیرات موبایل داره و ی تو دلی دارم که ان شاالله آبان به دنیا میاد و اگر خدا بخواد اخر ماه خونه هم در حد ۶۰الی۷۰متر میخریم و ۲۰۶ هم از خودمون داریم 

بنظرتون شرایطم چطوره چون بعضی مواقع ناشکری میکنم

لطفا اگه میخوایین از جمله پوز زیر پوستی و رو پوستی و... استفاده کنید تو تاپیکم شرگت نکنید چون من واقعا سوال دارم ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی گلی

قدرش رو بدون و شکر کن 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

ماشاله هزار ماشاله عالیه عزیزم ناشکری نکن انشاله خدا بیشترم بکنه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

خوبه منو ببینی شکر میکنی که زندگیت رو رواله

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

شرایطت برای چه کاری چطوره؟!

اصلا هرچی... اگه همه بگن بده میتونی بهترش بکنی؟ خب بکن. چرا منتظر نظر بقیه ای

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بذار رک بهت بگم تو این دوره زمونه که یکی در ب در دنبال کاره شما هم خودت هم شوهرت شاغلی تازه شوهرت دو شغله مطمئن باش از ۱۰ نفر عقب باشی از ۱۰۰۰ نفر جلوتری اینجوری باشه الان من باید حسودی شمارو بکنم