2777
2789

عکس ندارم 

ولی خیلی چیزا اینقد چیزای ریز میز داره ک نگو 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خوشحالم چون این سری کمتر وسیله خریدنی دارم خیلی چیزا دارم از بچه اول 🙂🙂

مهمترین چیزی که میخوام گهواره برقیه 

لباس و رختخواب و لوازم تغذیه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره من از دیروز یک سره تو نتم اما نتونستم ایده بگیرم 

باید بری مغازه ها قشنگ میاد جلو چشمت دیگه میفهمی چی بخری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
انشالله سالم بغل بگیری جنسیتش چیه؟

همچنین عزیزم 

پسر

پسرونه ها اصلا تنوع و زیبایی ندارن 

هر چی خوشگل میبینم دخترونس میگم کاش دخترم حالا دنیا میامد اینقد چیزای قشنگ هس

چیزای اضافی نخر که بعد پشیمون میشی. مثلا من پشه بند و کاپشن و پودر بچه و برس و شونه و کلی خرت و پرتای دیگه خریدم که اصلا به کارم نیومد. حتی تخت و سرویس خواب پسرمم دست نخورده مونده چون روش نمی خوابه. به نظرم به جای اینکه زیاد بخری یه سری چیزایی که واقعا می دونی نیازت میشه رو مارک بهتر بخر و برای لباسای نوزادیش واقعا خرج کن و اونا رو جنس خوب و ترک بخر.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
ماشالله همه چیزم‌که انقد گرونننننن

خییییییلی