2789

تو کل هفته فقط جمعه ها تعطیله 

بعد نهار با بابام پاشده بره مغازه دوستش واسش خرید کنه برای ماشین😑میگه قول دادم بهش 

بهشم میگم میگه شب بریم.. خب من دوست ندارم شب برم الان حوصلم سر رفته

حق دارم خداییش یا نه

بخدا یه جور رفتار میکنه انگار بابامو دوس داره نه منو😑🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

تاپیک گزارش بزنید یک‌دونس

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه خب شب برو 🤧🤧

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

با مامانت یا دوستات برو بیرون

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

لوسیا

بقیه هفته تا دیر وقت سرکاره

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
نه خب شب برو 🤧🤧

یه موقع میبینی شاید شب هم نشه