2777
2789
عنوان

مسائل من با انتخاب رشته نهم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از انسانی نمیدونم. مدارس عادیم نمیدونم ولی اگه ریاضی تیزهوشان بیاری میتونی تغییر رشته بدی به تجربی تیزهوشان خیلیا اینکارو میکنن.

ولی درکل بنظرم یذره بیشتر فکر کن. برای تجربی باید ریاضیتم خوب باشه اگه رشته تاپ میخوای و ریاضی ۱۴ حتی تو دبیرستانم بده چه برسه به راهنمایی. 

بنابراین فکر کن شاید یه رشته دیگه بهتر باشه برات رقابت تجربی واقعا سنگینه و کسایی که با نمرات بالا هم میان خیلیاشون مجبور میشن چندسال پشت کنکور بمونن چه برسه به کسایی که نمراتشون کمه

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
از انسانی نمیدونم. مدارس عادیم نمیدونم ولی اگه ریاضی تیزهوشان بیاری میتونی تغییر رشته بدی به تجربی ت ...

من ریاضیم اوکی اوکیه ازین نظر که با اینکه هیچی حتی یه خط از هفتم و هشتم نخوندم تونستم نمره قبولی بگیرم شاهکاره

خوب چرا رشته انسانی رو نمی ری ؟

اصلاااا علاقه ای بهش ندارم علومم به شدت شاهکاره اینو خود معلمم گفته نوبت اول و دوم بیشترین نمره سر برگه رو اووردم تو کلاس ولی معلمای ریاضیمون چرت و پرت بودن متاسفانه

من ریاضیم اوکی اوکیه ازین نظر که با اینکه هیچی حتی یه خط از هفتم و هشتم نخوندم تونستم نمره قبولی بگی ...

خودت میدونی ولی ریاضی راهنمایی واقعا چیزی نداره عزیزم

شما الان لابد میبینی چند نفرم مثلا افتادن اون درسو بعد فکر میکنی چقدر ریاضیت عالیه ولی رقبای اصلی در سالهای اینده اونهایی نیستن که ریاضی ساده نهم رو افتادن. کلی ادم ۲۰ میشن تازه حتی همه اوناهم رشته تاپ نمیارن چه برسه به نمرات بشدت پایین...

امیدوارم الان بفهمی چی میگم نه سه سال دیگه 

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
خودت میدونی ولی ریاضی راهنمایی واقعا چیزی نداره عزیزم شما الان لابد میبینی چند نفرم مثلا افتادن اون ...

من وقتی رفتم کلاس نهم نمیدونستم توان چیه معنیش من نمیگم ریاضیم خوبه هاا میگم توانایی اینکه بخونمش رو دارم جز تجربی به چیز دیگه ایم علاقه ندارم .

از درسای تاریخ و جغرافیا هم متنفرم