2777
2789
عنوان

غذای کمکی به نوزاد ۶ و ۷ ماهه

2042 بازدید | 6 پست

پسرم ۶ونیم ماهشه داره میره تو ۷ ماهگی. با هویج پخته و سیب زمینی یبوست میشه . با اینکه با کره بهش میدم ولی بازم خیلی یبوست میشه. پس سوپ نمیتونم بدم بهش ؟پوره میوه هم فقط گلابی میتونم بهش بدم سیب پخته  و موز هم یبوست میشه.

به بادوم هم حساسیت داره باسنش و دستاش دونه های ریز میزنه وقتی حریره بادم میدم. پس چی بدم بهش ؟ همش که‌ نمیشه فرنی آرد برنج بدم. چاق کننده س ارزش غذایی خاصی ام نداره . کدو سبز تنها فک کنم خوشمزه نباشه چطوری باید کدو بدم بهش؟دیگه چیا میدین شما میخوام متنوع باشه غذای کمکیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . میتونی سوپ رو شروع کنی یه تیکه گوشت گوسفندی بدون چربی . سیب زمینی . پیاز . جو دو سر پرک. و کره. هویج چمد روز کلا حذف کن تا یبوستش خوب بشه . چند روز این ترکیب بهش بده بعد میتونی تو سوپش چیزای دیگه اضافه کنی مثلا برنج . انواع کدو . گشنیز جعفری . فقط هربار یک  ماده ی جدید اضافه کن و چند روز همون ترکیب درست کن اگه حساسیت نداشت میتونی ماده جدید دیگه اضافه کنی . سعی کن موادو کاملا میکس نکنی . گوشت و مرغ میکس کن ولی چیزای دیگه رو نه ، اگ بچت نمیتونه بخوره با پشت قاشق نرمش کن. اگه این جوری رعایت کنی جویدن یاد میگیره . بعد از سوپ میتونی کم کم انواع کته رو شروع کنی . میان وعده بهش انواع میوه بده و پوره کدو سبز هم خوب میشه امتحان کن .تو سوپایی ک درست میکنی ادویه نباید بزنی ولی زردچوبه . دارچین . زعفرون و چند قطره ابلیمو مجازه . که هر کدوم جدا گونه و به مقدار کم اضافه کن اگ حساسیت نداشت به مرور به غذاش اضافه کن .تو این سن صبحانه میتونی بهش تخم مرغ یا تخم بلدرچین بدی اول با زرده شروع کن . قبلا میگفتن سفیده تا یکسال ندید ولی الان دکترا میگن با رعایت تست حساسیت بدید . به صورت ابپز یا با کره براش نیمرو کن . حتما تست حساسیت بگیر. نکته ی دیگه اینه ک هیچ وقت بچتو زور نکن اگ میل نداشت یا نخورد عیبی نداره بغلش کن دوباره ی ساعت دیگه امتحان کن حتما اجازه بده به غذاش دست بزنه کثیف کاری کنه این باعث میشه بعدا خوش غذا بشه .موفق باشی 🌸

اگر میخوای جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت رو در این مورد بدونی تو لینک زیر روی جواب بزن و کامنتها رو بخون. من سوالت رو اونجا نوشتم.
https://kidiba.ir/?search=به بچه هشت ماهه چه غذاهایی میدید؟ من فعلا مرغ و جو هویج و سیب زمینی و گوشت و هلو و زردالو و سرلاک میدم. دیگه چیا بدم؟

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.