2777
2789
عنوان

بچه بازی..!

234 بازدید | 19 پست

من تازه ۱۶ سالم تموم شده و وارد ۱۷ سال شدم نامزدمم ۲۵ ، ۲۶ سالشه‌خیلی عاقلانه و منطقی برخورد میکنه باهام ولی من همش بچه بازی در میارم

اینو هم بگم ک چن بار کاری باهاش کردم ک اگه اون کرده بود نامزدیمو بهم میزدم باهاش

خیلی خیلی دوستم داره

چیکار کنم یکم منطقی رفتار کنم ، وقتی بحثمون میشه باید آرومش کنم کاری میکنم بدتر میشه ، اصن بلد نیستم شیطونی کنم ، آرومش کنم ، نامزدم خیلی شیطونه و من فوق العاده آروم 

چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم بچه شوهر نکن هوف

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 
میدونم چیکار کنم نمیتونم ک بهم بزنم ، چون هم نامزدم خیلی دوسم داره هم من اونو ولی اون بیشتر من دوس ...

عزیزم دیگ نامزد کردی.توجه نکن ک بگن بهم بزن و اینا...کتاب همسرداری و اینا خیلی هست بخون

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم