2777
2789

اینا یه زن شوهرن چشم هاشون قهوه ای و دوتا بچه

دارن دختر و پسر چشمای این دوتا قهوه ای بچه سومی شون چشماش آبی و تقریبا بوره حالا بعضی ها خودشون 

چشم رنگی یا همسرشون چشم رنگی بچه هاشون همه چشم قهوه ای😁😊🧡

البته چشم قهوه ای بهتره مگه نههههه؟؟؟

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

ای برادر سیرت زیبا بیار❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رنگ چشما خوشگلن، ولی من پسر عموم چشمش طوسیه پدر مادرش چشم مشکی هستن پسر عموم به پدر بزرگم رفته

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
اره مگه نمیبینی همه دنبال لنز قهوه این😁

عزیزم به نظر من هرکی چشم رنگی خوشگل نیست عموم چشماش سبزه بابام عسلی ولی پدرم خوشگل ترن واقعا هرکی می بینه همینو میگه اصلا خوشگلی به رنگ چشم سبز و آبی نیست

چشم رنگی درکنار زیبایی هایی دیگه صورت قشنگه خیلیییی منم دوست داشم چشمام ابی باشه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من خودم چشمام قهوه ایه ولی حسود نباشید اکثرا چشم رنگیا خوشگل ترن

خواهرم چشم سبز عسلی واقعا خیلی خوشگله😄🧡