تاپیک زد اون بنده خدا عروسی دوستمه اخر هفته پریود میشه چیکار کنه؟ ازش پرسیدم مگوسط محرم عروسی میگیرن گفت من نمیتونم به اعتقاداتشون تصمیم بگیرم ...اخه نریزین روسرم دارم دیوونه میشم یعنی شما تو درو بریاتون دیدین ک تو محرم عروسی بگیرن الکی شعار ندین هرکی یه اعتقادی داره .من ک نفهمیدم ..امام حسین جنسش فرق داره مسلمون و غیر مسلمون میپرستنش همه عااالم امام حسینو قبول دارن ..ایا تو ایران خودمون دیدین همچین چیزی نمیخام دخالت کنم به اعتقادشون
تعداد رای : 49
نظرسنجی
امام حسین رو از ته دل میپرستین
25
51%
امام حسین رو دوست داشتن ربطی به دین و مذهب نداره
24
48%
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
اره عزیزم خب فرق داره من احترام میزارم به اعتقادات همه ولی خب همش فکر میکردم چون امام حسین فرق داره ...
احترامو که قطعا همه میزارن شیعه و سنی نداره اما اینکه سینه زنی بشه لباس مشکی بپوشیم عزا داری کنیم نداریم.
برای ازادی🤍🌱 جمعه های شهرم معروف است🖤🥀 بلوچم🤍🌱 من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍
اینجا طوری از همهچیز متعجب میشن انگار تا به حال توی جامعه نبودن
اره منم کسی دور و برم تو این ایام عروسی و اینا نداره ولی خب وقتی شنیدم اصلا تعجب نکردم مخصوصا این یکی دو سال اخیر این چیزا یکم بیشتر شدن همین چند روز پیش یکی از بلاگرا استوری گذاشته بود پنجشنبه بله برون بابامه حالا نمیدونم این هفته رو میگفت یا هفته دیگه😂
مبارک باشه😅 خب میدونی در کل همه جا اعتقادات مردم نسبت به قبلاً عوض شده ولی خب حقیقتش مثه ماه های ...
اره اینم هست
برای ازادی🤍🌱 جمعه های شهرم معروف است🖤🥀 بلوچم🤍🌱 من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍
من چندتا از اطرافیانم تو محرم عقد کردن هیچکدومشون به سر نرسید هر چندتاشون طلاق گرفتن
وایی خب خیلی از اشناهای ما هم تو محرم عروسی کردن خیلیم خوشبختن!چه ربطی،داره اخه!!!!یاد فالگیرا افتادم😂
اون اعتقاد به امام حسین که به خاطر مسائل کشور که هیچ ربطی به ایشون نداره کمرنگ بشه، از اول پررنگ نبو ...
ربط مستقیم با مسائل کشور نداره خودم میدونم از یه جنبه دیگه بهش ربط داره من خشابم خالی شده سیم کارت ندارم وگرنه بحثش باز بشه تا صبح میشه حرف زد پس بیخیال