2777
2789
عنوان

درمورد اون تاپیکی گفت عروسیه دوستمه اخه وسط محرم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 75 پست
من ندیدم عروسی بگیره کسب از اطرافیانم حتی تالارا هم الان بسته هستن به احترام این ماه

اره اینجام تالارا بستن،دیروز جشن نامزدیشون بود،بزن و بکوب و رقص و جشن،قطعا اگه تالارا باز بود تو تالار می‌گرفتم جشنشونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چون دایره‌ی نزدیک به خودت رو می‌سنجی به نظرت انقدر عجیب میاد

اطرافیان من هم عروسی می‌گیرن هم تولد قرار نیست تمام ایران به یه سری عقاید پایبند باشن

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.
من ک دیوانه شدم بخدا 

دیوانه نشو فقط بدون مذهب هرکسی اعتقاد هرکسی با شما یکی نیست شاید یکی اصلا مذهب نداره.و اینم بگم من سنی هستم 

برای ازادی🤍🌱                                                              جمعه های شهرم معروف است🖤🥀  بلوچم🤍🌱                      من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍
عروسی تو این ایام دعوت نشدم ولی خب بشم میرم  و اینکه کلا اعتقادات به یه سری چیزا داره کمرنگ تر ...

اینجا طوری از همه‌چیز متعجب می‌شن انگار تا به حال توی جامعه نبودن

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.
دیوانه نشو فقط بدون مذهب هرکسی اعتقاد هرکسی با شما یکی نیست شاید یکی اصلا مذهب نداره.و اینم بگم من س ...

اره عزیزم خب فرق داره من احترام میزارم به اعتقادات همه ولی خب همش فکر میکردم چون امام حسین فرق داره همه احترامشو دارن 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
نه اینطور نیست  باز سمت ما بخاطر احترام به محرم خیلی کم پیش میاد مراسم عروسی بگیرت

منم سنی هستم الان دیروز عروسی دو نفر بود از اطرافیانم

برای ازادی🤍🌱                                                              جمعه های شهرم معروف است🖤🥀  بلوچم🤍🌱                      من با افتخار بلوچم😍اینجا مردمش خیلی خشنودن خیلی مهربونن🤍اینجا بیشتر مردم اهل نماز و روزه هستن دین دار هستن دینِ واقعی💛من عاشق شهر و مردمم هستم🫂🤍

والا تو شهر ما ک بهترین ارایشگاه ها به هیچ عنوان عروس درست نمیکنن

مگه این ارایشگاه بدرد نخورها

بهترین تالار ها هم اصلا اجازه نمیدن

مگر خونه عروسی بگیرن

محرم و صفر ماههای حرامند

تو خیابون ها هم پر از پرچم مشکیه

سختشون نیست تو این شرایط عروسی بگیرن شادی کنن؟! 

البته عروسی هم کار حرامی نیست

شاید یه برنامه ساده بگیرن و برن سر زندگیشون

خوشبخت باشن ایشالا

عروسی تو این ایام دعوت نشدم ولی خب بشم میرم  و اینکه کلا اعتقادات به یه سری چیزا داره کمرنگ تر ...

اون اعتقاد به امام حسین که به خاطر مسائل کشور که هیچ ربطی به ایشون نداره کمرنگ بشه، از اول پررنگ نبوده😁

وگرنه اونایی که قلبا امام حسینو قبول دان اعتقاداتشون سر جای خودشه

من خودم طرفدار ملت هستم ک معترضن ب اوضاع مملکت، ولی از طرفی به خاطر مشکلات مملکت، امام حسینو نادیده نمیگیرم

اینجا طوری از همه‌چیز متعجب می‌شن انگار تا به حال توی جامعه نبودن

چرا اتفاقا خوبشم بودیم تو جامعه ولی واقعا این برام تعجب اور بود بخدا 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...