2777
2789
عنوان

اگه یکی زیادی خوب باشه شک میکنید ؟

144 بازدید | 14 پست

یکی خاستگاری کرده داداشم میگفت این زیادی خوبه ، باید صبرکنی ببینیم واقعا خوبه یا نه ادا در میاره برای بدست آوردنت 

فلانیو ببین قبل بله گرفتن شوهرش چقدر خوب بود الان چطوری دل زنه رو خون میکنه ،بعضیا که زیادی خوبن باید زمان مشخص کنه که خود واقعیشون هستن یا ماسک به چهره دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا باید متوجه بشیم دارن نقش بازی میکنن؟

خیلی سخته ولی یه روانشناس توی یه جلسه میفهمه ،،،یه جا خوندم مردها تا سالها میتونن نقش بازی کنن تا دل یکی رو بدست بیارن

ولی میتونی امتحانش کنی تو موقعیت های مختلف 

زیادی جان فشانی می‌کنه ،با همه اینطوری نیست 

این آقا رو نمیدونم ولی قصه ی زندگی شهدا رو میخونم واقعا روح متعالی داشتن بعضیا واقعا خوبن ولی همیشه میگم مردا جنس خودشونو خوب میشناسن به حرف برادرت گوش کن