2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساریخانی شیراز ولی پیج و این چیزا ازش ندارم دختر داییم رفته پیشش عمل کرده عروسککککک شده

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍

دکتر یوشی عزیزم 

باید بری مطب دکترها خودت تز نزدیک کارهاشون ببینی

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
من پیش حامد امامی عمل کردم،کلا سبک کارش طبیعیه. من که خیلی راضیم،هروی منو میبینه میگه تغییر کردی ولی ...

چقدر خوب 

همه بهم میگن بینیت خیلی خوبه

اما خودم دلم میخواد عمل کنم

چقدر خوب  همه بهم میگن بینیت خیلی خوبه اما خودم دلم میخواد عمل کنم

بینی منم خوب بود،فقط به خاطر ماسک دوران کرونا یه کم سرپایین شده بود. من تازه دوماهه عمل کردم  ولی خیلی راضیم