2777
2789
عنوان

کسی تجربه ترک الکل رو داره؟

6360 بازدید | 29 پست

چندین بار تلاش کردم، الان واقعا دیگه مستاصلم چون با داروهام تداخل داره و خیلی حالم بد میشه و اصلا دوس ندارم دخترم انقدر هر روز ببینه که من بدحالم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویسکی و وودکا و آبجو میخورم 

مصرف روزانه چه مقدار. 

از صبح تا شب موقع خواب چه میزان مصرف میکنی؟ 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا.
روزانه حداقل ۳تا آبجو و حداقل ۳۰۰ سی سی از بقیه

از فردا به مدت 3 روز بکنش یک سوم

2 تا آبجو 200 سی سی از بقیه

از روز سوم تا سه روز بعد یک‌ونیم آبجو و 150 سی سی از بقیه

به همین روال

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا.
از فردا به مدت 3 روز بکنش یک سوم 2 تا آبجو 200 سی سی از بقیه از روز سوم تا سه روز بعد یک‌ونیم آبجو ...

بهتره که در کنار این برنامه،محرکهای محیطی رو کات کنید کلااااا،روی برنامه غذایی و مصرف مکمل و ویتامین بیشتر وقت بزارید،هر تعدادی ک دارید تو خونه رو بریزید دور اگه زیادن البته.

ی ورزش ملایم و سبک مثه یوگا،مدیتیشن یا اریال یوگا خیلی کمک میکنه بهتون