2777
2789

بستگی به حال جسمیت داره غذای کم نمکم از الان میتونی بخوری

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

ولی بدون پیاده روی زیاد و افتاب باعث میش بینیت ورم کنه 

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه ولی نری بهتره چون نباید زیاد سرتو تکون بدی اما میشه مشکلی نداره مراعات کن /برا نمک هم من دوسال گذشته هنوز کم نمک میخورم هم یکم نمک غذام زیاد میشه ورم میکنه🥲😑😑😑😑

🌙✨️

آره میشه ولی نری بهتره چون نباید زیاد سرتو تکون بدی اما میشه مشکلی نداره مراعات کن /برا نمک هم من دو ...

من انقد بی نمک خوردم که نمیکشه مزاجم58کیلو بودم تو این ده روز شدم 52کیلو از بس نتونستم چیزی بخورم.

بنظرت کم نمک شروع کنم؟

من انقد بی نمک خوردم که نمیکشه مزاجم58کیلو بودم تو این ده روز شدم 52کیلو از بس نتونستم چیزی بخورم. ...

آره شروع کن اشکال نداره ولی سعی کن کم بخوری حداقل تا یک ماه/ بدی عمل دماغم همینه 😑😑من دوسال گذشته میخوایم بریم مهمونی سعی میکنم از یک روز قبل کم نمک بخورم کوچیک دیده بشه😁🤐🤐وقتی خیار شور زیاد میخورم نوک دماغم بزرگ میشه

🌙✨️

من انقد بی نمک خوردم که نمیکشه مزاجم58کیلو بودم تو این ده روز شدم 52کیلو از بس نتونستم چیزی بخورم. ...

تا میتونی هم آب میوه و کمپوت آناناس بخور سوپی که با عصاره گوشت درست شده باشه هم خیلی خوبه زیاد بخور

🌙✨️

تا میتونی هم آب میوه و کمپوت آناناس بخور سوپی که با عصاره گوشت درست شده باشه هم خیلی خوبه زیاد بخور

هرروز یه دونه بزرگ کمپوت اناناس میخورم و یه یکلیتری ابمیوه سوپم کلا سه بار خوردم بی نمک عق زدم فقط تا قورت بدم

اها. من از الان دماغم که بزرگه و ورمه برم شمال دیگه چی میشه

برا منم اولش خیلی خیلی بزرگ بود یادمه یک هفته بعد عمل سر همین موضوع گریه کردم بزرگتر شد😂اما الان دقیقا یک سومش باقی مونده برا ورم ها غصه نخور زمان درستش میکنه

🌙✨️

هرروز یه دونه بزرگ کمپوت اناناس میخورم و یه یکلیتری ابمیوه سوپم کلا سه بار خوردم بی نمک عق زدم فقط ت ...

خوب یک کوچولو نمک بریز توش اشکالی نداره نمک خیلی زیاد و غذا های پر ادویه بده یک ذره اشکال نداره

🌙✨️

برا منم اولش خیلی خیلی بزرگ بود یادمه یک هفته بعد عمل سر همین موضوع گریه کردم بزرگتر شد😂اما الان دق ...

خواهرمم پارسال عمل کرده الان عالی شده.

من بینیم طبیعیه زیاد فکر نکنم تغییر کنه.

مبارکت باشه

شمام عمل کردی؟ اگه اره از کی شروع کردی کم نمکی رو؟ من 58کیلو بودم الان 52,کیلو شدم میلم نمیبره به ب ...

من از یه هفته بعد شروع کردم اگ نمک نباش ک غذا نمیش خورد بزن ولی کم ک غذات طعم داشته باش