2777
2789
عنوان

اقدامیا با دارو بیاید

82 بازدید | 12 پست

دوستان .. من همیشه پریود منظمی داشتم 

ولی یک سال باردار نشدم و الان که رفتم دکتر گفتن ذخیره کمی داری .. ولی این ماه برای اولین بار دارو و امپول ازادسازی بهم دادن .‌ دوتا فولی خوب داشتم و دیشب امپول زدن.‌ ولی امروز بعد از اقدام ... حالت پریود دارم ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش قبل اقدام و بعد تموم شدن پریود قبلیت سیاهدونه با عسل میخوردی.خیلیییی خوبه منم ۷ماه باردار نمیشدم ...

واقعا؟ منم ۷ ماهه اقدامم ولی این ماهم پریود شدم روز سوم هستم از امروز دارم با عسل میخورم امیدوارم نتیجه بده دعا کن. شوهرت مشکل نداش ؟ من شوهرم قراره آزمایش بده براش دعا کن مشکلی نباشه.

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 
اگه هنوز به موعدت خیلی مونده حالت کمر دردت ممکنه از عوارض آمپول باشه ممکنه هم گرفته باشه و ان شاءالل ...

یازدهم هستم . اره خیلی مونده .‌ دکتر از امروز گفته تخمکت میفته‌‌ اقدام کن هر روز

واقعا؟ منم ۷ ماهه اقدامم ولی این ماهم پریود شدم روز سوم هستم از امروز دارم با عسل میخورم امیدوارم نت ...

نه داشت..  خودمم اوایل میگفتن مشکل نداری .. الکی معطل شدم .. بعدش رفتم مرکز نازایی .. سونو داخلی اونا بهتره .. وقتی نگاه کرد گفت تخمکات داره کن میشه .. فورا بیا دارو بخور .. 😕🖐️

یازدهم هستم . اره خیلی مونده .‌ دکتر از امروز گفته تخمکت میفته‌‌ اقدام کن هر روز

خب پس یا عوارض امپوله یا تخمک آزاد میشه نگران نباش ۱۵ روز که از زدن امپولت گذشت بی بی چک بزن ان شاءالله باردار میشی نگران نباش.

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 
واقعا؟ منم ۷ ماهه اقدامم ولی این ماهم پریود شدم روز سوم هستم از امروز دارم با عسل میخورم امیدوارم نت ...

خوبه بخور ۱۰روز مونده ب پری دیگ نخور..نمیدونم والا من یدونه سقطم داشتم اصلا دکتر نرفتم توکل برخدا اقدام کردیم نتیجه گرفتیم

آذر ماهیا عشقن❤