2777
2789

تا سال پیش تویه یه جهنم واقعی زندگی میکردم شب وروزم گریه بود.کسایی که با ادم پارانویید زندگی کردن میدونن چی میگم..دلم به هیچ چیز دنیا خوش نبود.نه جایی میرفتم نه کسی میومد خونم.شبا قبل از خواب باخدا حرف میزدم با گریه.همیشه میگفتم خدایا خودت نجاتم بده.شوهرم بارها میگفت توی خوابم نمیبینی طلاقت بدم میکشمت ولی طلاق نه!خلاصه بالاخره خدای قشنگم صدامو شنیدو نجاتم داد.الان تقریبا 2 ماه میشه طلاق گرفتم.بعضی وقتا از خوشحالی گریه میکنم.بعداز8 سال تازه دارم خود واقعیم میشم.خدایا هزارن بارشکرت قربون بزرگیت برم که اراده کنی هر ناممکنی رو ممکن میکنی قربونت برم عاشقتممم

از خوشحالیت خوشحالم 🥰

راهت سبز جانا💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر الان تو ارامشی

تحمل پارانویید و بیماری های روحی روانی واقعا سخته و بدی ش اینه درمانی هم ندارن ، بچه دار هم بشی ممکنه طفلک بچه هم ژن بیماری رو به ارث ببره

🏃🏻‍♀️

دعا کن منم امسال حاجت روا بشم بیام اینجوری تاپیک بزنم 

البته من مجردم یه مشکل دیگه دارم

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

خوشحالم برات عزیزم ❤

طلاق گاهی وقتا رهاییه 

میتونم بفهممت چقدر حس و حالت خوبه از این رها شدن 

با آدم پارانوییدی سروکار داشتم ، یه کابوسه که فقط باید تلاش کنی تموم شه

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤