2777
2789
عنوان

آمپول hcg

1612 بازدید | 20 پست

سلام توروخدا کمکم کنید،من دیروز که روز ۱۴ پریودی بود رفتم سونو ،دکترم آمپول اچ سی جی داده که بزنم ولی موقعیتش جور نشد که بزنم، الان نمیدونم چه کار کنم ؟فردا بزنم و چند ساعت بعدش اقدام کنم انشاالله؟خواهش میکنم اگر کسی میدونه کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم اين آمپول آزادسازي تخمك هست وقتي تخمك بالغ داشته باشي دكتر اينو ميده و بايد سر تايمي كه دكتر ميگه تزريق كني اگه اشتباه نكنم ١٢ الي ٢٤ ساعت بعد از تزريق تخمك آزاد ميشه 

و از موقع تزريق تا دو روز بعدش بهترين زمان اقدامه

سلام عزيزم اين آمپول آزادسازي تخمك هست وقتي تخمك بالغ داشته باشي دكتر اينو ميده و بايد سر تايمي كه د ...

همون مشکل من اینه اصلا دکتر بهم ساعت نداد دوستم رفته بود دکتر ساعتشو بهش گفته بود ولی به من نگفته چیزی

عزيزم بهتره با مطب دكترت تماس بگيري و بهش بگي كه دو روز زمان تزريق رو عقب انداختي 

ببين ميگه بزني يا نه

چون فك كنم تو اين دو روز تخمكت خود به خود آزاد شده باشه شايد 

شايد لازم نباشه بزني چون بايد روز ١٤ بزني

نه خداروشکر ندارم تخمدان راست ۱۸ و تخمدان چپ ۱۴،

اندازه تخمكات كه خوب بوده اگه تنبلي نداري پس چرا  اين آمپول رو داده انشاله كه خودش ازاد ميشه 

تو اين دوره طلايي حتما اقدام داشته باش 

به مطب دكتر زنگ بزني راجع به امپول بپرسي بهتره

نه خداروشکر ندارم تخمدان راست ۱۸ و تخمدان چپ ۱۴،

سایزش خوبه فردا صبح بزن تا یه هفته روز درمیون اقدام کن کاش امشب هم اقدام می کردی چون احتمالش هست خود به خود ازاد شده باشه خیلی هم خودت و درگیر ساعت و روز نکن هر وقت تونستید انجام بدید اسپرم ۵ روز زنده می مونه