2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت بودی که بریچ موند؟ من میترسم زیاد تحرک داشته باشم یه وقت برگرده🤭 راستی من کاملا الان حس م ...

من دوقلو باردار بودم دوتاشم بریچ بود یه قل خونرسانی ضعیف داشت فوت شد یکیش موند نه من تحرک داشتم تا اخرشم بریچ موند 

عزیزم به بچه ربط داره شاید برگشت شایدم تا اخر همینطور موند به تحرک بچه بستگی داره 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
ای وای چقدر سختی کشیدی حالا از سزارینت راضی بودی؟

من خیلی سختی کشیدم .بخیه هام عفونت کرد باز شد ...یک ماه تو بیمارستان بستری شدم.تا بخیه ها رو باز کنن تمیز کنن دوباره ببندن.داستان بود 

پرسیدم گفتن بریچ باشه سزارینش رایگان شما چرا سز شدی؟

بیمارستان دولتی زایمان میکنی

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
من دوقلو باردار بودم دوتاشم بریچ بود یه قل خونرسانی ضعیف داشت فوت شد یکیش موند نه من تحرک داشتم تا ا ...

عزیزدلم ناراحت شدم واسه اون قل که از دست دادی

بازم خداروشکر یه قل سالم به دنیا اومد

منم سقط داشتم درکت میکنم

الان بچه تون باهوش وسالم هست؟آخه یکی بهم گفت به هوش وسلامت بچه برمیگرده که بچرخه 

منم از این لحاظ نگران شدم کمی

من خیلی سختی کشیدم .بخیه هام عفونت کرد باز شد ...یک ماه تو بیمارستان بستری شدم.تا بخیه ها رو باز کنن ...

عزیزززم پس خیلی اذیت شدی

چی کشیدی یک ماه

حالا من از ترس طبیعی و عوارضش میخوام سزارین کنم میترسم اینم واسم خوب نباشه

توکل بخدا

عزیزززم پس خیلی اذیت شدی چی کشیدی یک ماه حالا من از ترس طبیعی و عوارضش میخوام سزارین کنم میترسم ای ...

اصلا نگران نباش با انرژی مثبت برو جلو انشالله هرچی خیره همون برات اتفاق میفته.خیلی لذت بخشه از همه لحظات استفاده کن

عزیزدلم ناراحت شدم واسه اون قل که از دست دادی بازم خداروشکر یه قل سالم به دنیا اومد منم سقط داشتم ...

فک نکنم به هوش بچه ربط داشته باشه دختر من تازه رفته پنج ماهگی ماشالاه باهوشه تشخیص میده صداهارو قیافه هارو

آره عزیزم شهر ما واسه سزارین بیمارستان خصوصی نداره

وا چه بد