2777
2789
عنوان

دخترای مجرد حتما بخونند!😊🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 81 پست
لایک کنید بعدا بخونم تاپیکای قبلیشونو 

تاپیک جدید رو دوست داشتید بخونید 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
مرسی مطالبتون عالی بودن بی زحمت تاپیکای بعدیتون منم تگ کنین بیام بخونم🤗

تاپیک جدید رو دوست داشتید بخونید 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت مطالب مفیدتون  راستش من یه چند تا سوال از شما داشتم خوشحال میشم پاسخ بدین اگه دوست داشتین بهم بگین تا بپرسم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ممنون بابت مطالب مفیدتون  راستش من یه چند تا سوال از شما داشتم خوشحال میشم پاسخ بدین اگه دوست د ...

خواهش میکنم 

ممنون از شما بابت نظرتون

بفرماید اگر در توانم باشه حتما راهنمایی میکنم 

خواهش میکنم  ممنون از شما بابت نظرتون بفرماید اگر در توانم باشه حتما راهنمایی میکنم

من با اون حرفتون که چیزای خوب همه شون باتلاش به دست میاد اولا بگم مخالفم ما پدرو مادر و خواهر برادرامون رو واسشون تلاش کردیم ؟نه 

ما دخترا تو ذاتمونه که دوست داریم محبت کنیم و نیاز های اون فرد رو هرچی باشه برطرف کنیم و اینکه ما هم آدمیم خوشمون میاد وابسته میشیم شما مردا رو دوست داریم و نمی تونیم عشقمون رو پنهان کنیم ادامه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ما هم دوست داریم کسی رو که دوست داریم لمس کنیم ببوسیم خیلی سخته خودمون رو کنترل کنیم ( باور کن باهات خیلی صادقم )میترسیم از دستش بدیم میترسم یکی بیشتر بهش محبت کنه (چون خودمون محبت  بیشتر که می بینیم خام میشیم زود  )

من با اون حرفتون که چیزای خوب همه شون باتلاش به دست میاد اولا بگم مخالفم ما پدرو مادر و خواهر برادرا ...

مگه پدر و مادر و خواهر و برادر رو شما به دست آوردید ؟ 

یه سری چیزا رو اصلا شما به دست نیاوردید 

بعضی چیزا نعمت های زندگی شما هستند که بهتون از قبل داده شده 

تن سالم و پدر و مادر و .. همه اش از قبل به شما داده شده!! 

چیزای با ارزش سخت به دست میاد 

مثل الماس !!! 

چرا الماس با ارزشه؟ 

چون سخت درست میشه و سخت به دست میاد 

اینا مثال هاییی بود که زدم 

منظور کلی بنده این بود که هر چیزی و .. رو وقتی سخت به دست بیاریم

ناخودآگاه بیشتر قدرش رو میدونیم 

چون ناخودآگاه ذهن ما این برداشت رو می‌کنه این با ارزش هست که سخت به دست اومده 

حتی تو زندگی. روزمره هم  چیزای دم دستی که آسون به دستش میاریم رو ارزش زیادی برای قائل نیستیم ! 

ما تو قلبمون زندگی می کنیم حقیقتا و گاهی دست خودمون نیست با پسرا حرف میزنیم یجور دیگه حرف میزنیم عشوه و این چیزا میایم خودمون رو مثل بچه ها می کنیم گاهی یعنی شما پسرا هیچ گرایشی به طبیعت واقعی جنس زن ندارید ؟و باید یکی دیگه شیم و وجودمون رو پنهان کنیم همه احساسات و غریزه مون رو پنهان کنیم ؟

مگه پدر و مادر و خواهر و برادر رو شما به دست آوردید ؟  یه سری چیزا رو اصلا شما به دست نیاوردید ...

پس چرا من ارزش یه مرد رو به سخت به دست اومدنش نمی بینم ؟به قلبش می بینم 

ما هم دوست داریم کسی رو که دوست داریم لمس کنیم ببوسیم خیلی سخته خودمون رو کنترل کنیم ( باور کن باهات ...

تاپیک آخرم رو خوندی ؟

عنوان تاپیک اینه 

(تازه با یه پسر آشنا شدم ....) 

این تاپیک رو بخون تا جوابت رو بدم !

تاپیک آخرم رو خوندی ؟ عنوان تاپیک اینه  (تازه با یه پسر آشنا شدم ....)  این تاپیک رو ...

باشه 

چطور متوجه بشم ی نفر علاقه ای داره یانه؟

داخل رابطه ؟  

یا شخصی هست که تو محل کار یا ... میبینیدش؟