اومدیم آخر هفته سمت ییلاقمون بعد شوهرم با دوستاش رفته بیرون منم اومد سوئیت طبقه بالا با بچم خوابیدم چونترسیدم پشه بچمو بخوره آخه پایین خیلی در بازو بسته میشد خونه پر پشه بود
حالا یهو نصف شبی دزدگیر خونمون صداش در اومده شوهرم گوشیش در دسترس نیست دارم دیوونه میشم. از استرس دستشویی گرفته درو باز کردم برم یهو دیدم ی ملخ بزرگ سبز پشته دره از پنجره آب پاشیدم بره نرفت اومد چسبید به در خدایا چیکار کنم آخه من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولش کن چاره نیست که. برو یه دور بزن ببین کسی اومده یا نه خیالت راحت بشه. بعدم صبر کن شوهرت بیاد ...
نه آخه خونمون از این جا که ماهستیم ۱ ساعت فاصله نمیتونم برم که شوهرم تا فردا ظهر نمیاد خدا لعنتش نکنه رفت پی تفریحش من باید حرص بخورم این ملخم شد قوز با قوز نمیره که چسبیده به در