2777
2789

حسادت نمیکنم اما من واقعا ازون زیبا ترم دنبال عقده و جلب توجه نیستم اما اکثرا اونو نگاه می کنن منم همش ۲۲ سالمه زیبایی های خودمو دارم‌ اما دریغ از یک نگاه 

اوم پوستش سبزس برعکس من سفید پوست ترم چشام

قشنگ تره و حالت آهویی داره مژه هام طبیعی اصلا آرایش نمیکنم چهره خوبی دارم تقریبا نمیخوام پز بدم 

اما خیلی کم پیش میاد یه نگاهی بم بشه لطفا نگید

عقدا ای منم تو سن جوانی هستم و دقیقا مثل تمام 

۲۰ و خورده سال ها دنبال یکم توجه هستم😔💔

اینم بگم من ادعام نمیشه خیلی خوشگلم واقعا بقیه

رفیق هام می ریم بیرون دائم از زیبایی من تعریف 

می کنن....

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا خوندم

اگه دوتا دختر دیدی و خواستی مخ بزنی باید بدونی رئیس اونیه که زشت تره😂😂😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
منم مثل تو نه که خوشگل باشم و اما خب احساس میکنم... هیچکی بهم نگه نمیکنه

عریزم من جوری نیست که اصلا کسی نگام نکنه ولی حس میکنم اون بیشتر تو دیده تا من آخه سبزس محله های پایین شهر بیشتر لات و سبزه دوست دارن دختر ظریف زیاد دوس ندارن البته فکر کنم 

من 21سالمه منتظرم پسرم ب دنیا بیاد شما هنوز دنبال نگاه بقیه اید

عریزم الان ۴۰ ۵۰ ساله ها توجه میخوان منکه ۲۲ سال بیشتر سن هم ندارم

عریزم الان ۴۰ ۵۰ ساله ها توجه میخوان منکه ۲۲ سال بیشتر سن هم ندارم

توجه از کی ی عده چشم حروم ک روزی ب ده هزار دختر توجه نشون میدم توجشون چیزی ب شخصیت اضافه می‌کنه اگ میگفتی رفیقم خلستگارای خوب بیشتر دارع چیزی ن ک توجه بهش بیشتره خو عزیزم هرکی تو چشم تر باشع و ضایع تر بیشتر نگاهت روشه

عریزم من جوری نیست که اصلا کسی نگام نکنه ولی حس میکنم اون بیشتر تو دیده تا من آخه سبزس محله های پایی ...

خب اون لات های خیابونی که رو ولش کن کلا... من منظورم ادمای درست حسابی و درست کارن.... 

توجه از کی ی عده چشم حروم ک روزی ب ده هزار دختر توجه نشون میدم توجشون چیزی ب شخصیت اضافه می‌کنه اگ م ...

اونکه بله ولی آدم اعتماد به نفس می گیره وقتی یکی بهش توجه کنه البته شاید من اینجوریم