2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پیاده 😐😐

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

آه💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

آه💔

عزیزم از زیارت عشورا حاجت گرفتی؟

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️
مامانم رفته ولی با بابام میگه مرداش خیلی هیزن

مرداش یعنی چی ؟ منظورتون آقایون عراقیه؟؟ نه اصلا اینطور نیست مخصوصا محرم که اکثرا رعایت میکنن 

به فرض  هیز هم باشن چرا باید به خانمی به سن و سال مامان شما واکنش بدن اخه ! 

🍦🌸
نه خیلی خوبه حال دلت خوب خوبه فقط یکم گرمه اونم میتونی شبا راه بری روزا استراحت کنی من دوسال رفتم&nb ...

میگن جا برا استراحت خانوم ها نیس 

راست میگن؟

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛