2777
2789
عنوان

دیت اول

160 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها. من امروز رفتم دیت با یه آقایی.با نگاه اول کامل متوجه شدم که معتادن.و خب از رفتارهاشون زیاد خوشم نیومد (یهو دستش رو گذاشت دور شونه من و همچنین از ادبیاتش) در کل به دلم ننشست.

ولی ایشون فکر میکنن ازشون خوشم اومده

بعد نخندینا چون پول کافه رو حساب کردن حس عذاب وجدان دارم روم نمیشه بگم به درد هم نمیخوریم.چه جوری بگم؟اصلا چیکار کنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا اول بزار بخندم😂😂😂😂

خب ، حالا پیام بده بگو این جلسه صرفا برای آشنایی بوده و فکر میکنم آدم ایده آل همدیگه نیستیم. ممنون از وقتی که گذاشتید ، لطفا شماره کارتتون رو برام بفرستید تا هزینه غذای ماله ام رو براتون بفرستم 

نخنددددد عههه😂خب چیکار کنم دست خودم نیست

بابا منم این اخلال تورو دارم روم نمیشه همچین حرفایی رو بزنم میترسم طرف ناراخت شه. ولی تو‌بزن ، مرگ یبار شیون یبار ، کسی که انبد بی ادب بوده تو دیت اول بدون اجازه ات بهت دست زده خودت دیگه بفهم دیت سوم چهارم چیکار میکنه

بابا منم این اخلال تورو دارم روم نمیشه همچین حرفایی رو بزنم میترسم طرف ناراخت شه. ولی تو‌بزن ، مرگ ی ...

راست میگی. اصلا یه چیزهایی گفت روم نمیشه بگم.بعد من آدمیم که دوس دارم سریع جبران کنم.حتی بهش گفتم من حساب میکنم نذاشت. به نظرت این حق رو دارم بگم احساس میکنم به درد هم نمیخوریم؟ناراحت نمیشن؟

راست میگی. اصلا یه چیزهایی گفت روم نمیشه بگم.بعد من آدمیم که دوس دارم سریع جبران کنم.حتی بهش گفتم من ...

اگه بهش گفتی حساب کنی و خودش نذاشت پس دیگه حرف پولم نزن.

معلومکه حق داری ، تو میری دیت که ببینی اصلا با طرف جور هستی یا نه شخصبتش چجوریه برخوردش چجوریه ، اگه خوشت اومد دیت دوم و سوم رو هم میزاری. وقتی خوشت نیومد باید بگی تایپ من نیستی

خجالت نکش ،برو حقتو بگیر لیاقتت بیشتر از این حرفاست

اگه بهش گفتی حساب کنی و خودش نذاشت پس دیگه حرف پولم نزن. معلومکه حق داری ، تو میری دیت که ببینی اصل ...

نمیدونی چقدر نیاز داشتم این حرفارو بشنوم از کسی

مرسی از راهنمایی قاطع و خوبت🥰