2777
2789
کک و مک و لک از بین میره ؟ یا الکی این همه کرم و قرض اگه میره با چی ؟

پیشنهاد من به شما لیزره 

اما از این محصولات هم میتونید استفاده کنید 

کرم لایه بردار هیدرودرم 

ژل شستشوی ضدلک درماتیپیک 

کرم ضدآفتاب درماتیپک 

ضدافتاب رو اصلا فراموش نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم..

ی روتین پوستی خوب برای پوست چرب با منافذ باز و جوش زا بهم میگید لطفا؟؟❤❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
برای پرپشتی اگه موهاتون خشکه شامپو لاوندر ژیوانا و اگه چربه شامپو تقویت کننده سریتا برای ریزش هم چک ...

ممنون عزیزم

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

ی روتین برای موهای صاف(لَخت نیس موهام ..ولی وز هم نیس..در واقع صافه معمولیه)

پر از ریزش و تقریبا چرب هس..برای اینم ی روتین بگو.. 

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
فیشیال صورت پوست نازک و یا حساس نمیکنه؟ قیمتش حدودا چنده؟ 

نه اصلا بعدش خودش به پوستتون ماسک میزنه قیمت هم جاهای مختلف فرق داره تقریبا از ۳۰۰ . ۴۰۰ تومن شروع میشه تا بالا

سلام من جای جوش داشتم به من سرم اوردینری پیشنهاد دادن خریدم ی ماه زدم تاثیری نداشت واسه لک و منافدذ ...

از همون استفاده کنید ضدافتاب هم فراموش نشه حتما بی رنگ و تا جای جوش کامل رفع نشده از کرم پودر استفاده نکن