2777
2789
عنوان

از ازدواج تا هم خانگی!!!

184 بازدید | 12 پست

سلام این ویس استاد امینی خواه هست 

فقط سه دقیقه هست 

بنظرم لازمه هر خانمی حداقل یکبار گوش بده! 

https://www.uplooder.net//files/149abef0261f4f64fd8d085be5a87579/از-ازدواج-تا-هم‌خانگی!.mp3.html

اللّهم عجّل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://eitaa.com/Aminikhaah

ممنون

داشتم ایتا گوشیم فضا نداشت حذف کردم 

حالا دوباره نصب کردم حتما عضو میشم

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"

معرکه بود هرکس یه ذره عقل داشته باشه می‌فهمه که این عین حقیقته

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
تلگرام هم دارن اگه دارین لینک اونو بدم

اره لطف می کنید 

تل دارم اونجا اد میشم😁

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"
ممنونم🌻

خواهش میکنم 

یه اپلیکیشن هم هست ب اسم مدرسه تعالی 

زیر نظر استاد امینی خواه هست 

و خیلی از جلسات و دوره هاشون اونجا هست.

و همینطور واسه خیلی اساتید دیگه.

یه دوره ای هم مدرسه تعالی داره ب نام شذرات 

میشه ثبت نام کرد و هر علمی ک در مورد زندگیمون لازم باشه بدونیم رو توی دوره تدریس میکنن.

اگه دوست داشتی شرکت کن خیلی دوره ی خوبیه 

من خودم شرکت کردم

اللّهم عجّل لولیک الفرج