2777
2789
عنوان

دلم میخواد با یکی حرف بزنم

559 بازدید | 31 پست

هیچکی رو ندارم باهاش صحبت کنم دلم گرفته با هرکی هم حرف میزنم یا شروع می‌کنه به قضاوت یا نصیحت خسته شدم کسی هست بتونه کمکم کنه اینجا هم نمیشه گفت اینجا هم مورد قضاوت قرار میگیرم 

کسی حوصله داره حرف بزنه بهش درخواست بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من پسرم 

اگه خب دوست داری دردودل کنی من هستم

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

اره عزیزم بیا بحرفیم

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
حرفات و به خدا بزن اون شنوده ی خوبیه هیچ کس محرم رازت نیست یه روز همین حرفا رو میکوبند تو سرت منم دل ...

بله می‌دونم خسته شدم دلم از خداهم گرفته انگار اصلا حواسش بهم نیست

۱۷سالمه در مورد خودم یه سری اتفاقات واسم افتاد میخواستم با یکی درد و دل کنم و نظرش بپرسم همین

به نظرم همینجا بنویسی بهتره. سایت پر از شده از مردای بدبختی که به بهانه کمک مرضشون رو بروز میدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.