2777
2789
عنوان

فرق فولیکول با کیست؟

426 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من در حال اقدامم 

لتروزول مصرف کردم و امپول اچ سی جی زدم

سوالم اینه که

روز ۱۲ پریود رفتم سونو گفت یه دونه فولیکول ۱۸ میل داری بعدش دسترسی به دکتر نداشتم تا روز ۱۵ رفتم پیشش تازه اون موقع بهم امپول داد که تزریق کنم تا آزاد بشه

خودم تعجبم این بود که فولیکولم هفته پیش ۱۸ بود الان امپول تزریق کنم تاثیر داره اصلا!!!

صبحش قبل تزریق آمپول رفتم سونو اینبار سونو گفت سه تا فولیکول ۲۲ میل داری و اون سمتی چپیه که قبلا فقط اون بود شده ۲۸ و کیست فولیکولار نوشته بود شده

حالا تعجبم و سوال اصلیم اینه چطور هفته پیش اصلا غیر اون ۱۸ ایه، فولیکول دیگه نداشتم تو یه هفته ۲۲ میل از کجا اومد اونم سه تا!!!!!

بنظرتون این سه تا هم کیست بودن که یهو بوجود اومدن

به دکترم گفتم گفت امپول بزن اقدام کن که همین کارم کردم

ولی نمیدونم که میتونم دل خوش کنم یانه؟

راهنماییم کنید دعای خیر میکنم براتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب یهو به وجود میاد فولیکول بیست و چهار که میشه تخمک بیرون میکنه گاهی یهو بزرگتر میشه تخمک داخلش میمونه میشه کسیت 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

مهم اینه که الان فولی داری،اقدام کن بیخیال باش.زیاد خودتو درگیر اعدادو ارقام نکن،همه چی دست خداست

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
مرسی عزیزم توکل بخدا ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

فدات عزیزم،همچنین♥️

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم