2777
2789

من نمیدونم چرا هیچوقت هیچکس تاپیکای من نمیاد بابا خب سوال دارم بیاید

میدونم ممکنه طولانی بشه ولی تا آخر بخونید یا حداقل تاپیکمو شلوغ کنید جوابمو بدن😭

آقا من سال دیگه میخوام کنکور بدم

اول تصمیم گرفتم کنکور زبان بدم چون تا ترم ۱۳ زبان خوندم 

یکم تحقیق کردم فهمیدم خیلی هزینش زیاد میشه و خب صد در صد کسایی که میان اون کنکورو شرکت میکنن سطحشون از من خیلی خیلی بالاتره این بود که کلا منصرف شدم مخصوصا الان که دروس عمومی حذف شده و فقط کنکور زبان تخصصی هست . زبانم که خیلی گستردست مگه من تو یکسال چقدر میتونم یادبگیرم . تازه دانش زبانیم هم خیلی ضعیفه 

هیچی دیگه الان تصمیم گرفتم کنکور انسانی بدم برای رشته تربیت بدنی کسایی که این رشته رو خوندن لطفا بگید نیازه که از بچگی همش باشگاه و کلاسای ورزشی رو شرکت کرده باشیم؟

خواهرم میگه تو اون دانشگاه همه ورزشکار و ژیمناستیک کارن 

من فقط ۳ یا ۴ ماه باشگاه رفتم 

اگه این یکسال رو درس و ورزشم تمرکز کنم میتونم تو این رشته پیرشفت کنم لطفا لطفا جواب بدید من دیگه واقعا نمیدونم از کی باید سوال بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به این چیزا نداره  اگر تصمیمتو گرفتی که هیچی برو موفق باشی  اگر هنوز دودلی بهت میگم ...

یه سال پشت کنکور موندم دیگه نمیخوام ریسک بکنم که میشه یا نمیشه ...حداقل میگم انسانی رو یه دور خوندم ...

مددکاری تا چند هزار پذیرش داره ؟ دانشگاه دولتی مثل گیلان