2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور ک من شنیدم..انزیم بینی یع روش غیرعلمی وپرریسکه..خود متخصصان پوست ومو..وجراحان زیبایی میگن خطر ...

منم خیلی خوندم راجبش.یکم‌میترسم  دو دلم  ولی چندنفری تعریفش میکردن اما چون با چشمم ندیده بودم راستش خیلی اعتماد نکردم به حرفشون

فیلر و انزیم دقیقا برعکس هم هستن
فیلر بینی رو بزرگ میکنه یکم برای فرم دهی
انزیم بینی رو کوچیک میکنه

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂
منم خیلی خوندم راجبش.یکم‌میترسم  دو دلم  ولی چندنفری تعریفش میکردن اما چون با چشمم ندیده ب ...

برا بینیهای گوشتی خیلی خوب بود اگ پرریسک نبود..بینیت گوشتیه؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
منم خیلی خوندم راجبش.یکم‌میترسم  دو دلم  ولی چندنفری تعریفش میکردن اما چون با چشمم ندیده ب ...

اینا هیچکدوم دائمی نیست
لیفت هم خوبه ولی درنهایت عمل بینی خیلی تغییر ایجاد میکنه که اینم شانسیه

این تاپیک بود https://www.ninisite.com/discussion/topic/11706786/تجربه-من-از-تزریق-فیلر-بینی-عکس

نگاه کردم این خانومه. فیلر زده. من انزیم منورم بود که تزریق میکنن بعد روش چسب میزنن. بینی کوچیکتر میشه .

اینا هیچکدوم دائمی نیست لیفت هم خوبه ولی درنهایت عمل بینی خیلی تغییر ایجاد میکنه که اینم شانسیه

دقیقا عمل هم شانسیه.یکی از فامیلامون بینیش بزرگ بود حالا در کل به صورتش میومد چیزی نبود که بگی بینیش زشتش کرده .بعد عمل کرد الان انقد زشت شده اصلا به صورتش نمیاد .کلا قیافش بهم ریخته

دقیقا عمل هم شانسیه.یکی از فامیلامون بینیش بزرگ بود حالا در کل به صورتش میومد چیزی نبود که بگی بینیش ...

بعضیا الکی و برای پز دادن عمل میکنن
مشکل واقعا باید حاد باشه که عمل کنن

اصلا اصلا اصلاااااا به هیچ عنوان آنزیم بینی نکن اگر خودتو دوست داری نکن عزیزم

جدی  .شما کسی دیدین انجام داده باشه  خودمم میترسم والا. ولی دوسدارم یه کوچولو بینیم‌تغییر کنه