2777
2789
عنوان

بچه داری😞😢

50 بازدید | 26 پست
درد دله، ناشکری نیست ولی به خدا خسته ام دخترم سه سال و سه ماهس از ٤ ماهگی به بعد پدرمو در اورده هنوزم که هنوزه شبا راحت نمیخوابه و تا صبح یکسره بیدار میشه و گریه های شدید میکنه، همش مریضه، بد قلق و بد اخلاقه بدونه من یک لحظه هیچ جا نمیمونه، الان یکساعته روی پام دارم تکونش میدم ولی نمیخوابه و الکی گریه میکنه درمونده شدم هزارتا دکتر دارو قران نذر نیاز انقدر بد قلقه که مسافرت، مهمونی، خونه، خرید دمار از روزگارم در میاره گاهی وقتا میگم کاش بمیرم راحت بشم خسته ام.....
خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه به جون خودم اصلا لوسش نکردم ولی داغونم فکر کن با این سنش یک ساعته دارم تکونش میدم کمر و پام داغونه
عادت کرده عزیزم . لوسش نکردی اما عادتش دادی
میخوام لاغر شم . شروع ٢٣آذر ٩٥ -- ---- قد: 164 هدف اول٥٩ - 10دی رسیدم به هدف اولم ------هدف دوم ٥٧ ---- ؟؟؟!!!!!! . هدف سوم : 55 -----
اولش میگم ولش کن بزار گریه کنه اما ساعت چهار صبح همسرم و همسایه ها گناه دارن خب بغلش میکنم پشتشو میمالم اصلا گاهی وقتا میگم دوستش دارم یا از سر وظیفه مواظبشم اصلا لذت بچگیاشو نچشیدم
دختر بزرگه من 4 سالشه بخدا از روزی که بدنیا اومده تا الان پدرمو دراورده همش گریه همش بد قلق بد غذا بخدا روانیم کرده حالا یه 10 ماهه دیگه بچه دارم اون بد نیست ولی خیلی زیاد سرما میخوره. هلاکم هلاک
تهوعی باید!* تحولی شاید!*
اخه رو پام نباشه انقدر وحشتناک گریه میکنه که همسایه هارو دیوونه میکنه واقعا سخته بچه داری خدا به دخترم و من ارامش بده دیگه بعضی وقتا انقدر شاکی میشم که با خدا هم لج میکنم خدا منو ببخشه