2777
2789

اگه پیاده روی میری یا زیاد مسافرت میری آره وگرنه نه 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ زیاد بیرون میری مثلا پیاده روی داری اکثرا، بگیر اگ با ماشین میری هرجایی ک میخای بری ب نظرم زیاد کار برد نداره 

اخه اکثر جاها باید بچرو بغل کرد 

این سوال منم بود ک بگیرم یا ن ولی وقتی فکرشو میکنم میگم نمیخاد 

بچه من تا ۴ سالگی استفاده کرد 

چون من خودم خیلی اهل بیرون رفتن و پیاده روی و… هستم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

آره عزیزم ، کالسکه خیلی کمکت می کنه ، یه کالسکه مسافرتی تاشو بگیر ، از این کابین سایزها ، اینجوری با نوزاد همه جا میتونی بری و بچه اصلا اذیتت نمی کنه ، خودت هم راحتی ، من اشتباه کردم کالسکه کابین سایز نگرفتم ، کالسکه معمولی خریدم ، الان میخوام کابین سایز هم بگیرم ولی همون کالسکه معمولی هم عصای دستمه ، خیلی راحت با بچه می رم خرید ، بچه رو می برم گردش

تفاوتش با معمولی چیه؟ تو نت دیدم مدلاش زیاد کوچولو هم نیست

کالسکه معمولی وقتی هم تا کنه خیلی جاگیره ، حتی تو صندوق عقب ماشین هم جا نمیشه ولی کالسکه کابین سایز وقتی تا کنی به اندازه یه کیف بزرگ میشه و تو کابین هواپیما هم جا میشه