2777
2789
عنوان

دعوای شدید با شوهرم سر بیرون رفتن😭

1860 بازدید | 43 پست

من دیشب اجازه گرفتم با دوستام برم بریم بعد چهارماه ازوقتی زایمان کردم نرفتم گفت باشه الان داشتم آماده میشدم بچه بردم پیش مامانم میگه نمیخاد بری به دوستات بگو بیان اینجا منم دارم میرم بیرون آدم شکاکی نبود گفتم هیچکس نمیاد خونه من دارم میرم گفت غلط کردی خلاصه بعده کلی دعوا اعصاب خرابی منم داشتم موهام سشوار میکردم که هرچی جلو میز بود بهم ریختم گرفتم خوابیدم اومده میگه برو دلم می‌خواد دهنش جر بدم رید رو اعصاب روانم تازه پرو پرو اومده میگه برو اعصابم داغونه بچها چیکار کنم دلم می‌خواد یه زهرماری کوفت کنم راحتشم از دستش

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این مردای این مدلی(شوهرخودم)از رو زمین حذف بشن

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
یعنی واسه دیدن دوستان هم باید شوهر اجازه بده  یا خدا

اگر از شوهرم برات بگم چی میگی🙃

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
یه زهر ماری بده کوفت کنه مسهل باشه هی بره بیاد بپیچه به خودش دلت خنک میشه 

😂😂😂

دیده داری ب خودت میرسی حسودیش شده

همیشه خدا عادتشه همون کارو انجام میده ولی قبلش میرینه به اعصابم 😭

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.