2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشد جنین تو این هفته خیلی مهمه

وزن و قدش رو چک میکنن که عقب نباشه اگرم عقب باشه بتونن کاری کنن

مایع دور جنین یا همون اندازه مایع کیسه اب هم بررسی میشه که از میزان استاندارد کمتر یا زیادتر نباشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

این سونوکه شگامیگیدبرای هفته ی ۱۱تا۱۳بعدمیره هفته ۱۸یا۱۹بعددیگه بچه کامله دیگه اگه مشکلی باشه همون موقع میگن هفته ۲۷دیگه نمیدن مگراینکه منتظربهترشدن چیزی باشن مثلابعضی ازبچه مایع توسرشون هست واحتمال میدن باگذشته چندهفته مایع جمع بشه ولی درکل این سونومال هفته ۲۷نیست

این سونوکه شگامیگیدبرای هفته ی ۱۱تا۱۳بعدمیره هفته ۱۸یا۱۹بعددیگه بچه کامله دیگه اگه مشکلی باشه همون م ...

نه اتفاقا همه چیزم اوکی هست خداروشکر هیچ مشکلی نداشت بچم 

فکر کنم همونطور که دوستان میگن برای وزن باشه 

نه اتفاقا همه چیزم اوکی هست خداروشکر هیچ مشکلی نداشت بچم  فکر کنم همونطور که دوستان میگن برای ...

خداروشکراره گلم تواین هفته من رفتم برای وزن ومیزان آب دورجنین وقدورشدش ایشالابه سلامتی دنیابیادبدن بغلت